Dutch cuisine krijgt identiteit
Tijdens de vakbeurs Horecava krijgt de Nederlandse keuken een
stevige impuls. De Hollandse kookkunsten moeten net als de Franse of Italiaanse
keuken een sterke eigen identiteit krijgen.
Nederlandse keuken verdient identiteit
Theo van Rensch, president van het Koksgilde en SVH Meesterkok: "De Nederlandse
keuken verdient een eigen identiteit, net als de Franse keuken, de Mediterrane
keuken en Nordic Cuisine. We hebben een rijke historie op het gebied van koken
en mooie producten in Nederland. De trend is lekker, gezon...
Dit artikel is exclusief voor leden van het NRIT Media Vrijetijdsplatform.
Het complete artikel lezen? Log dan in of word lid.
Het complete artikel lezen? Log dan in of word lid.
Wachtwoord vergeten? - Lid of abonnee en nog niet geregistreerd?
Geen lid van het NRIT Media Vrijetijdsplatform? Word hier lid
Geen lid van het NRIT Media Vrijetijdsplatform? Word hier lid
Proeflidmaatschap NRIT Media Vrijetijdsplatform | Jaarlidmaatschap NRIT Media Vrijetijdsplatform | Bedrijfslidmaatschap NRIT Media Vrijetijdsplatform | |
Stopt automatisch | Compleet individueel lidmaatschap | Compleet bedrijfs-lidmaatschap | |
Lidmaatschap NRIT Media Vrijetijdsplatform | 90 dagen | 365 dagen | 365 dagen |
Onbeperkt digitaal toegang tot alle content Kennisbank | |||
Nieuwsbrief NRIT Actueel | |||
Recreatie & Toerisme | |||
Vrijetijdstudies | |||
Toegang zonder inloggen | |||
€ 45,- | € 165,75 per jaar | Vanaf € 331,50 per jaar | |
Probeer nu | Bestel nu | Bestel nu |
Topics:Marketing
Trefwoorden: Nederland, keuken, identiteit