08-01-2018 t/m 11-01-2018: Horecava
Horecava is een innovatieve en inspirerende vakbeurs voor horecaprofessionals in de foodservice industrie. Een bezoek aan de Horecava is dé manier om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen in de branche. In 2018 bestaat de Horecava 62 jaar. De Horecava vindt plaats van 8 t/m 11 januari 2018.
Komende editie lanceert de Horecava een nieuw concept in het segment Dranken; de Pop Up Bar Experience. In de karakteristieke sfeer van de Amsterdamse buurt 'De 9 Straatjes' zijn er pop up bars, workshops en demonstraties. De aandacht gaat naar trends als smoothies, sappen en non-alcoholische cocktails. Daarnaast werkt de Horecava voor het eerst samen met de Amsterdam Cocktail Week. Na hun beursbezoek kunnen de bezoekers hun inspiratietour voortzetten in de bars van Amsterdam.
De Horecava en partners nodigen decision makers uit de foodservice en foodretail branche uit om deel te nemen aan het vierdaagse seminarprogramma van het Innovation & TrendLAB tijdens de beurs. In deze sessies geven topsprekers hun visie op de invloed van de ontwikkelingen in de foodsector. De thema’s die aan bod komen zijn technologie, identiteit, third places en circulariteit. Tussendoor geven ondernemers presentaties in TEDx-achtige stijl over de veranderende markt en het effect daarvan op hun bedrijf.
Meer informatie op: https://www.horecava.nl
Topics:Horeca