Veiligheid en hygiëne in horeca in gedrang door inzet flexwerkers
De horeca heeft te lijden onder de economische crisis en dit zorgt voor een toename in goedkopere, minder ervaren en laagopgeleide flexwerkers. Ook wordt er steeds minder vaak adequaat geïnvesteerd in het opleiden van het personeel wat leidt tot verminderde hygiëne, gastvrijheid & veiligheid. Dat blijkt uit onderzoek vanuit Stichting Horeca Onderwijs op basis van navraag bij een groot aantal uiteenlopende horecagelegenheden.Veel flexwerkersIn geen enkele sector is het percentage flexwerkers zo hoog als in de horeca. In...
Dit artikel is exclusief voor leden van het NRIT Media Vrijetijdsplatform.
Het complete artikel lezen? Log dan in of word lid.
Het complete artikel lezen? Log dan in of word lid.
Wachtwoord vergeten? - Lid of abonnee en nog niet geregistreerd?
Geen lid van het NRIT Media Vrijetijdsplatform? Word hier lid
Geen lid van het NRIT Media Vrijetijdsplatform? Word hier lid
Proeflidmaatschap NRIT Media Vrijetijdsplatform | Jaarlidmaatschap NRIT Media Vrijetijdsplatform | Bedrijfslidmaatschap NRIT Media Vrijetijdsplatform | |
Stopt automatisch | Compleet individueel lidmaatschap | Compleet bedrijfs-lidmaatschap | |
Lidmaatschap NRIT Media Vrijetijdsplatform | 90 dagen | 365 dagen | 365 dagen |
Onbeperkt digitaal toegang tot alle content Kennisbank | |||
Nieuwsbrief NRIT Actueel | |||
Recreatie & Toerisme | |||
Vrijetijdstudies | |||
Toegang zonder inloggen | |||
€ 45,- | € 165,75 per jaar | Vanaf € 331,50 per jaar | |
Probeer nu | Bestel nu | Bestel nu |
Topics:Horeca
Trefwoorden: horeca, veiligheid, voedselveiligheid