Nederlandse horeca laat kansen liggen
Stappenplan voor duurzaam ondernemen in de horeca
De Nederlandse horeca
laat kansen liggen om zich met duurzaamheid te onderscheiden liggen. Dat stelt
Rabobank in haar nieuwste ‘Thema-update Horeca’ waar ze ondernemers praktische handvatten
en tips geeft om duurzaamheid in drie fases te implementeren.
De horeca heeft volgens de Rabobank een bijzondere kans om vanuit haar sociale
functie in de maatschappij een belangrijke voortrekkersrol te vervullen. Helaas
pakt ze deze rol onvoldoende op. Van alle vernieuwingen die de sector doorvoert
is slechts drie procent d...
Dit artikel is exclusief voor leden van het NRIT Media Vrijetijdsplatform.
Het complete artikel lezen? Log dan in of word lid.
Het complete artikel lezen? Log dan in of word lid.
Wachtwoord vergeten? - Lid of abonnee en nog niet geregistreerd?
Geen lid van het NRIT Media Vrijetijdsplatform? Word hier lid
Geen lid van het NRIT Media Vrijetijdsplatform? Word hier lid
Proeflidmaatschap NRIT Media Vrijetijdsplatform | Jaarlidmaatschap NRIT Media Vrijetijdsplatform | Bedrijfslidmaatschap NRIT Media Vrijetijdsplatform | |
Stopt automatisch | Compleet individueel lidmaatschap | Compleet bedrijfs-lidmaatschap | |
Lidmaatschap NRIT Media Vrijetijdsplatform | 90 dagen | 365 dagen | 365 dagen |
Onbeperkt digitaal toegang tot alle content Kennisbank | |||
Nieuwsbrief NRIT Actueel | |||
Recreatie & Toerisme | |||
Vrijetijdstudies | |||
Toegang zonder inloggen | |||
€ 45,- | € 165,75 per jaar | Vanaf € 331,50 per jaar | |
Probeer nu | Bestel nu | Bestel nu |
Topics:Horeca
Trefwoorden: horeca, duurzaamheid