Ouderen verdeeld in 4 maaltijdtypes
Ouderen, de leisure sector ontvangt ze graag als gast.
Onderzoek door Wageningen UR stelt 4 typologieën samen over ouderen en
maaltijden. Handig als je menukaarten samenstelt voor je attractie,
bezoekerscentrum of verblijfsaccommodatie.
Ouderen zijn op grond van hun emotionele beleving van maaltijden in vier
groepen te verdelen. Dat concluderen wetenschappers van Wageningen UR Food
& Biobased Research op basis van onderzoek uitgevoerd bij leden van het
senioren testpanel (SenTo).
De studie, die in september...
Dit artikel is exclusief voor leden van het NRIT Media Vrijetijdsplatform.
Het complete artikel lezen? Log dan in of word lid.
Het complete artikel lezen? Log dan in of word lid.
Wachtwoord vergeten? - Lid of abonnee en nog niet geregistreerd?
Geen lid van het NRIT Media Vrijetijdsplatform? Word hier lid
Geen lid van het NRIT Media Vrijetijdsplatform? Word hier lid
Proeflidmaatschap NRIT Media Vrijetijdsplatform | Jaarlidmaatschap NRIT Media Vrijetijdsplatform | Bedrijfslidmaatschap NRIT Media Vrijetijdsplatform | |
Stopt automatisch | Compleet individueel lidmaatschap | Compleet bedrijfs-lidmaatschap | |
Lidmaatschap NRIT Media Vrijetijdsplatform | 90 dagen | 365 dagen | 365 dagen |
Onbeperkt digitaal toegang tot alle content Kennisbank | |||
Nieuwsbrief NRIT Actueel | |||
Recreatie & Toerisme | |||
Vrijetijdstudies | |||
Toegang zonder inloggen | |||
€ 45,- | € 165,75 per jaar | Vanaf € 331,50 per jaar | |
Probeer nu | Bestel nu | Bestel nu |
Topics:Attractieparken, Beleid, Dagrecreatie, Horeca, Leisure, Marketing, Toerisme, Verblijfsrecreatie
Trefwoorden: leisure, trends, ouderen, maaltijd, eten, food, beleving, communicatie, typologieën