Horeca hervindt positieve stemming
![Horeca hervindt positieve stemming](images/20150116_083642.jpg)
Zestig procent van deze vak bezoekers wil naar aanleiding van zijn beursbezoek zaken doen met exposanten. Er is ruim vijf procent meer directeuren/eigenaren en inkopers gekomen in vergelijking met de vorige editie.
Groeit innovatie?
Daarnaast illustreerden ruim 150 innovaties, een groei van bijna dertig procent, de vindingrijkheid van de branche. De Horecava werd gehouden van 12 tot en met 15 januari in Amsterdam RAI.
Aantal bezoekers stabiel
Terwijl het aantal bezoekers stabiel is, is het aantal bezoekende bedrijven toegenomen met acht procent. In totaal bezochten 55.570 horecaprofessionals de Horecava. Beursmanager Luuk Scholte van Amsterdam RAI: "Dit jaar hadden we nieuwe initiatieven om de passie voor het culinaire vak terug te laten komen. Bezoekers hebben aangegeven dit zeer te waarderen.”
Naast een uitgebreid aanbod aan noviteiten en primeurs, bood Horecava ook een breed platform voor hoogwaardige kennisoverdracht. Een belangrijke bijdrage werd daarin geleverd door het InnovationLAB. Op dit paviljoen kon de horecaprofessional kennis opdoen over nieuwe ontwikkelingen en innoverende producten.
Topics:Evenementen, Leisure, Onderzoek, Verblijfsrecreatie
Trefwoorden: horeca, horecava, onderzoek, innovatie