Smaken verschillen

12 juli 2017 wordt de allereerste editie van TASTE Summit georganiseerd door Peter Klosse en staat de Hogere hotelschool Maastricht geheel in het teken van ‘Deliciousness’. Specialisten en grote namen uit de hospitality industrie van over de hele wereld komen tezamen om hun visie over het belang van smaak en proeven met elkaar te delen.
Deze week kondigt de organisatie de line up van Nederlandse en internationale sprekers aan. Het programma duurt van 9.00 uur tot 17.00. Deelnemers kunnen zich ook registreren voor een extra internationale belevingsochtend op 13 juli met onder andere een bezoek aan Rungis Parijs en een lunch bij Moët & Chandon in Epernay. Het programma op donderdag wordt gehost door Hans Steenbergen (Food Inspiration Magazine) en bevat onder andere lezingen van de volgende key note speakers:
- Michiel Bakker (Global director of Google Food)
- Prof. Charles Spence (Oxford University)
- Sara Roversi & Nick Difino (Future Food Insitute – Bologna)
- Charles van Goch (Mise en Place)
- Milan Arandelovic (Hilton Worldwide)
- Paul Pairet (Ultraviolet – Shanghai)