Op zoek naar houdbare en schaalbare circulaire exploitatie
Ervaringen circulaire horeca na één jaar The Green House
Hoe kun je een zo circulair mogelijke exploitatie nastreven, die ook op lange termijn haalbaar en vervolgens schaalbaar is? Vanuit die uitdaging startte Albron in 2018 met The Green House, een tijdelijk restaurant aan de Utrechtse Croeselaan, dat vijftien jaar een ‘living lab’ is.Ernest van de Voort, Manager Business Development, Marketing en Concepts bij Albron, gaat kort in op de voorgeschiedenis van The Green House. "Toen het terrein van de voormalige Luitenant Knoop Kazerne aan de Croeselaan in Utrecht werd herontwik...
Dit artikel is exclusief voor leden van het NRIT Media Vrijetijdsplatform.
Het complete artikel lezen? Log dan in of word lid.
Het complete artikel lezen? Log dan in of word lid.
Wachtwoord vergeten? - Lid of abonnee en nog niet geregistreerd?
Geen lid van het NRIT Media Vrijetijdsplatform? Word hier lid
Geen lid van het NRIT Media Vrijetijdsplatform? Word hier lid
Proeflidmaatschap NRIT Media Vrijetijdsplatform | Jaarlidmaatschap NRIT Media Vrijetijdsplatform | Bedrijfslidmaatschap NRIT Media Vrijetijdsplatform | |
Stopt automatisch | Compleet individueel lidmaatschap | Compleet bedrijfs-lidmaatschap | |
Lidmaatschap NRIT Media Vrijetijdsplatform | 90 dagen | 365 dagen | 365 dagen |
Onbeperkt digitaal toegang tot alle content Kennisbank | |||
Nieuwsbrief NRIT Actueel | |||
Recreatie & Toerisme | |||
Vrijetijdstudies | |||
Toegang zonder inloggen | |||
€ 45,- | € 165,75 per jaar | Vanaf € 331,50 per jaar | |
Probeer nu | Bestel nu | Bestel nu |
Topics:Duurzaam toerisme, Horeca
Trefwoorden: horeca, duurzaam toerisme, restaurants