Geplaatst op: 25-08-2020
Auteur: Marc Gerlings

Foodhall Scheveningen toch nog open

Foodhall Scheveningen toch nog open
De Foodhall Scheveningen liep vertraging op maar is nu open. Foto: Foodhall Scheveningen.
Het duurde door COVID-19 iets langer dan gepland, maar eindelijk openen de deuren van de gloednieuwe Foodhall in Scheveningen. Sinds maandag 24 augustus kunnen bezoekers hun hart ophalen bij deze aanwinst op de vernieuwde Noordboulevard. Het extra grote terras met uitzicht op zee zorgt ervoor dat gasten zich geheel volgens de RIVM-richtlijnen kunnen genieten van lekker eten en drinken.

Met achttien keukens is er voor iedereen iets te kiezen. Zo openen bekende Haagse concepten als Woodstok/Eetkamer van Scheveningen,  Pazze e Pizze, Diego’s Burgers, Amier, en de Resident een nieuwe vestiging van hun bestaande concept in de Foodhall. Daarnaast haalt de Foodhall ook een aantal grote namen met ervaring in foodhallen elders naar Scheveningen; De Ballenbar, Jabugo, The Sushibar, La Catrina en Churros & more. Ook aan nieuwe namen is gedacht; Meat on a Stick, Saigon Streetfood en Dim Sum bij Wan Tsam zijn ondernemers die starten met een eerste vaste zaak in Scheveningen. Pad Thai en Gyros Express zijn concepten die in Nederland al bekendheid genieten.

Horeca naar de zijkant

De Noordboulevard heeft afgelopen maanden een metamorfose ondergaan en wordt de nieuwe hotspot van Scheveningen. Geheel in lijn met de bouwstijl van het Kurhaus is de Foodhall Scheveningen een eyecatcher in het straatbeeld. De hal is geïnspireerd op de sfeer van een levendige, markt. Door de plaatsing van de stands aan de zijkanten is er genoeg ruimte om volgens de RIVM-richtlijnen een gerecht bij een van de achttien foodstands te bestellen. Bovendien zorgt het ventilatiesysteem met honderd procent buitenlucht voor een continue toevoer van frisse lucht. Buiten is een extra groot terras om heerlijk in de zon neer te strijken en te genieten van de nazomer met uitzicht op de Noordzee.

Adres: Scheveningen 1, 2586 ZZ Den Haag
Openingstijden: 7 dagen per week, 11.00 tot 22.00 uur
Foodhall Scheveningen op Facebook
Foodhall Scheveningen op Instagram
Foodhall Scheveningen website
Topics:Horeca, Leisure
Trefwoorden: food, horeca, Scheveningen, leisure, strand, boulevard

CELTH
 





   

   

   
   
   

   

||| Nieuws |||

25/12/24
Op weg naar 2025
Het jaar 2024 loopt ten einde en we kijken vol verwachting uit naar een prachtig 2025. We willen jullie hartelijk bedanken voor de fijne samenwerking en het vertrouwen in ons.
23/12/24
Daglichtoplossingen voor hotels en conferentiecentra
Het benutten van daglicht in hotels en conferentiecentra biedt veel voordelen. Het maakt gemeenschappelijke ruimtes aantrekkelijker en zorgt ervoor dat gasten zich prettiger voelen.
23/12/24
Hoe kom je aan het geld om te investeren in je bedrijf
Ondernemen doe je om geld te verdienen, maar om goed te kunnen ondernemen, heb je ook geld nodig. De...
23/12/24
Terugblik op de grootste editie van Recreatie Vakbeurs 2024
De afgelopen editie van Recreatie Vakbeurs was onvergetelijk: meer dan 8.000 bezoekers, ruim 340 exposanten en een overvloed aan inspiratie, innovaties en waardevolle ontmoetingen. Een maand later blikken we terug op wat deze editie zo bijzonder maakte.
18/12/24
Laag vpb-tarief niet effectief voor mkb-bedrijven
Het lage tarief in de vennootschapsbelasting (vpb) is niet geschikt om het midden- en kleinbedrijf (mkb) te ondersteunen. De voordelen komen bij niet-mkb bedrijven terecht, meldt CPB. Het grootste deel van de bedrijven in toerisme en recreatie zijn mkb-bedrijven.
12/12/24
Exclusief voor leden
Beste leerbedrijf recreatie in 2024 Hof van Saksen
Woensdag 11 december zijn tijdens De Dag van de Recreatie op Circuit Zandvoort de winnaars van de recreatieverkiezingen feestelijk bekendgemaakt. Het beste leerbedrijf is Hof van Saksen.
10/12/24
Lancering broodje Utrechtse Heuvelrug: Een smakelijke stap naar duurzaamheid
De Utrechtse Heuvelrug heeft er een smakelijk nieuw product bij: het broodje Utrechtse Heuvelrug. Het broodje is eerlijk geprijsd bestaat volledig uit lokale producten van natuurlijke landbouw op de Utrechtse Heuvelrug.
09/12/24
Exclusief voor leden
Horecabeurs Goes scherpt regels voor bezoek aan
In maart 2025 viert de Horecabeurs Goes haar 61e editie. Onder leiding van eventmanager Mathias Koeman zet de beurs dit jaar in op een ambitieuze kwaliteitsverbetering. Vooral het beleid voor de tickets wordt verscherpt naar vakpubliek.