Geplaatst op: 12-11-2020
Auteur: Marc Gerlings

Vier Groningse smaken in chocoladeletters

Vier Groningse smaken in chocoladeletters
De Marne Mosterd. Foto: Marketing Groningen.

Bij Marketing Groningen gaan ze creatief om met de producten die de DMO on- en offline in de winkel Groningen Store verkoopt. Nu Sinterklaas bijna in het land is, zijn er vier wel heel opvallende smaken.

In een willekeurige supermarkt word je al rijkelijk bediend met meerdere smaken in chocoladeletters. Voor de Groningen Store is gekeken naar smaken die helemaal bij deze Noordelijke provincie passen. Dan krijg je vier opvallende letters.

- Knol's Oude Wijvenkoek' puur
- 'Marne Mosterd' melk
- 'Fladderak van Hooghoudt' wit
- en er is gewoon een pure chocoladeletter te bestellen, de 'Groningen' puur

Je kunt niet kiezen uit letters. Geen S van Sint maar de G van Groningen. De letters zijn niet goedkoop, deze zijn allemaal 9 euro min 1 cent.
Topics:Marketing
Trefwoorden: dmo, winkel, chocolade

CELTH
 





   

   

   
   
   

   

||| Nieuws |||

23/01/25
Exclusief voor leden
Nederlandse Arq hotelgroep onthult groeiplannen
Wat begon met de aankoop van het Haagse Paleis Hotel in september, door Arq hotelgroep groeide eerder deze maand uit tot een collectie van twee met de aansluiting van Kloosterhotel de Soete Moeder in Den Bosch. De groei moet snel gaan, meldt de groep.
17/01/25
Tevredenheid bij organisatoren Vakantiebeurs en Horecava
De Vakantiebeurs heeft dit jaar ruim 71.000 bezoekers getrokken en 6.300 reisprofessionals bezochten de Travel Trade Days in de Utrechtse Jaarbeurs. In Amsterdam wis de Horecava 67.000 professionals te trekken.
15/01/25
Ruby Hotels zet Heeres in voor pr Nederlandse markt
Ruby Hotels, de Duitse hotelgroep die bekendstaat om haar Lean Luxury-concept, heeft Eline Heeres (S...
13/01/25
2024 lastig jaar horeca met volumedaling
Koninklijke Horeca Nederland (KHN) keek bij de opening van vakbeurs Horecava terug op het horecajaar 2024 en de brancheorganisatie keek ook vooruit op 2025. Het bleek een lastig jaar met een lichte volumedaling in 2024.
08/01/25
Horeca van herstel naar crisis: aantal faillissementen piekt in 2025
De Nederlandse restaurantbranche dreigt in 2025 een recordaantal van 450 failissementen te bereiken, blijkt uit een analyse van ABN AMRO en Hotelschool The Hague.
31/12/24
Exclusief voor leden
Vakanties van Nederlanders in de kerst- en nieuwjaarsperiode: de feiten
Hoe gaan Nederlanders in de kerst- en nieuwjaarsperiode op vakantie? Waar gaan ze naar toe en met wie? Hamvraag is of we in meerderheid gaan skiën. Het CBS zocht dat uit.
25/12/24
Op weg naar 2025
Het jaar 2024 loopt ten einde en we kijken vol verwachting uit naar een prachtig 2025. We willen jullie hartelijk bedanken voor de fijne samenwerking en het vertrouwen in ons.
23/12/24
Daglichtoplossingen voor hotels en conferentiecentra
Het benutten van daglicht in hotels en conferentiecentra biedt veel voordelen. Het maakt gemeenschappelijke ruimtes aantrekkelijker en zorgt ervoor dat gasten zich prettiger voelen.