Online event ZZP Hospitality: hoe overleef je als zzp'er in de gastvrijheidssector de coronacrisis?
Hoe overleef je als hospitality zzp\'er de coronacrisis?
Hoe overleef je als zelfstandige in de gastvrijheidssector tijdens corona? Deze vraag staat centraal tijdens een online event van ZZP Hospitality op dinsdagavond 1 december a.s. van 20:00 tot 22:00 uur. Deelnemers gaan met elkaar in gesprek, delen ervaringen en tips en geven hun visie op de toekomst van de sector. Daarnaast wordt er uitleg gegeven over de financiële tegemoetkomingen (Tozo) waar zzp’ers recht op hebben.
ZZP Hospitality heeft drie inspirerende sprekers weten te strikken die tijdens het event vertellen hoe hun ondernemerscreativiteit geprikkeld werd door de gevolgen van corona: Cathelijne van der Lande (eigenaar hotel Pistache en studio Pistache, Den Haag), Hildo Makkes Deijl (voorzitter KHN Haarlem en eigenaar van drie cafe's) en Patrick Treichl (eigenaar van de Gastvrijheidscoach).
Iedereen kan deelnemen aan dit event, deelname is gratis. Meer informatie over het event en aanmelden via Hospitality Academy: www.hospitalityacademy.nu/zzp
Topics:Horeca
Trefwoorden: horeca, zzp, personeel