Geplaatst op: 26-11-2020
Auteur: Marc Gerlings

Online event ZZP Hospitality: hoe overleef je als zzp'er in de gastvrijheidssector de coronacrisis?

Online event ZZP Hospitality: hoe overleef je als zzp'er in de gastvrijheidssector de coronacrisis?
Hoe overleef je als hospitality zzp\'er de coronacrisis?

Hoe overleef je als zelfstandige in de gastvrijheidssector tijdens corona? Deze vraag staat centraal tijdens een online event van ZZP Hospitality op dinsdagavond 1 december a.s. van 20:00 tot 22:00 uur. Deelnemers gaan met elkaar in gesprek, delen ervaringen en tips en geven hun visie op de toekomst van de sector. Daarnaast wordt er uitleg gegeven over de financiële tegemoetkomingen (Tozo) waar zzp’ers recht op hebben.

ZZP Hospitality heeft drie inspirerende sprekers weten te strikken die tijdens het event vertellen hoe hun ondernemerscreativiteit geprikkeld werd door de gevolgen van corona: Cathelijne van der Lande (eigenaar hotel Pistache en studio Pistache, Den Haag), Hildo Makkes Deijl (voorzitter KHN Haarlem en eigenaar van drie cafe's) en Patrick Treichl (eigenaar van de Gastvrijheidscoach).

Iedereen kan deelnemen aan dit event, deelname is gratis. Meer informatie over het event en aanmelden via Hospitality Academy:  www.hospitalityacademy.nu/zzp
Topics:Horeca
Trefwoorden: horeca, zzp, personeel

CELTH
 





   

   

   
   
   

   

||| Nieuws |||

23/12/24
Daglichtoplossingen voor hotels en conferentiecentra
Het benutten van daglicht in hotels en conferentiecentra biedt veel voordelen. Het maakt gemeenschappelijke ruimtes aantrekkelijker en zorgt ervoor dat gasten zich prettiger voelen.
23/12/24
Hoe kom je aan het geld om te investeren in je bedrijf
Ondernemen doe je om geld te verdienen, maar om goed te kunnen ondernemen, heb je ook geld nodig. De...
23/12/24
Terugblik op de grootste editie van Recreatie Vakbeurs 2024
De afgelopen editie van Recreatie Vakbeurs was onvergetelijk: meer dan 8.000 bezoekers, ruim 340 exposanten en een overvloed aan inspiratie, innovaties en waardevolle ontmoetingen. Een maand later blikken we terug op wat deze editie zo bijzonder maakte.
18/12/24
Laag vpb-tarief niet effectief voor mkb-bedrijven
Het lage tarief in de vennootschapsbelasting (vpb) is niet geschikt om het midden- en kleinbedrijf (mkb) te ondersteunen. De voordelen komen bij niet-mkb bedrijven terecht, meldt CPB. Het grootste deel van de bedrijven in toerisme en recreatie zijn mkb-bedrijven.
12/12/24
Exclusief voor leden
Beste leerbedrijf recreatie in 2024 Hof van Saksen
Woensdag 11 december zijn tijdens De Dag van de Recreatie op Circuit Zandvoort de winnaars van de recreatieverkiezingen feestelijk bekendgemaakt. Het beste leerbedrijf is Hof van Saksen.
10/12/24
Lancering broodje Utrechtse Heuvelrug: Een smakelijke stap naar duurzaamheid
De Utrechtse Heuvelrug heeft er een smakelijk nieuw product bij: het broodje Utrechtse Heuvelrug. Het broodje is eerlijk geprijsd bestaat volledig uit lokale producten van natuurlijke landbouw op de Utrechtse Heuvelrug.
09/12/24
Exclusief voor leden
Horecabeurs Goes scherpt regels voor bezoek aan
In maart 2025 viert de Horecabeurs Goes haar 61e editie. Onder leiding van eventmanager Mathias Koeman zet de beurs dit jaar in op een ambitieuze kwaliteitsverbetering. Vooral het beleid voor de tickets wordt verscherpt naar vakpubliek.
05/12/24
Relatief veel problematische schulden in vrijetijdssector
Zes procent van de Nederlandse bedrijven ervaart de schuldenlast als problematisch. Daarbij staat de horeca aan top en ook cultuur, sport en recreatie scoren hoog.