Restaurant toegevoegd aan Golden Tulip Zevenbergen
Auberge 1953. Foto: Golden Tulip.
De afgelopen maanden heeft Golden Tulip Zevenbergen een geheel nieuw restaurant gebouwd in het hotel. Bovendien heeft de lobby een metamorfose ondergaan en is een deel van de kamers vernieuwd. Als de corona-maatregelen het toelaten, kan het nieuwe restaurant ‘Auberge 1953’ open.
Eén van de grootste veranderingen voor Golden Tulip Hotel Zevenbergen is de integratie van het nieuwe restaurant ‘Auberge 1953’ en bijbehorende keuken in het hotel. Na 43 jaar sluiten eigenaren George en Maïté Muns het aanliggende pand waar het gerenommeerde restaurant ‘De 7 Bergsche Hoeve’ was gevestigd. De naam van het nieuwe restaurant verwijst naar het bouwjaar van ‘De 7 Bergsche Hoeve’.
Naast het nieuwe restaurant, heeft Golden Tulip Zevenbergen ook diverse hotelkamers gerenoveerd. Elke kamer is voorzien van nieuw behang, nieuwe vloerbedekking, gordijnen en meubels. Een aantal kamers hebben bovendien een nieuwe pvc vloer gekregen. Tevens is in samenwerking met Studio Senses, de non-food tak van Hanos-ISPC, een nieuw ontwerp gemaakt om de vergaderruimtes en lobby te restylen met onder andere modern meubilair en een gezellige open haard. Hierdoor ontstaat een sfeervolle uitstraling, volledig in dezelfde stijl als de ontbijtruimte en het restaurant.
Hotel Manager Severine Brengard: "De afgelopen maanden hebben we hard gewerkt om deze verbouwing te realiseren. Alle afdelingen van ons hotel kunnen nu binnen dezelfde muren functioneren. Met hetzelfde team gaan we ervoor zorgen dat de kwaliteit op hoog niveau blijft en dat we onze gasten in een sfeervolle ambiance kunnen ontvangen.”
Topics:Horeca, Verblijfsrecreatie
Trefwoorden: hotel, restaurant