Geplaatst op: 12-05-2021
Auteur: Marc Gerlings

Restaurant toegevoegd aan Golden Tulip Zevenbergen

Restaurant toegevoegd aan Golden Tulip Zevenbergen
Auberge 1953. Foto: Golden Tulip.
De afgelopen maanden heeft Golden Tulip Zevenbergen een geheel nieuw restaurant gebouwd in het hotel. Bovendien heeft de lobby een metamorfose ondergaan en is een deel van de kamers vernieuwd. Als de corona-maatregelen het toelaten, kan het nieuwe restaurant ‘Auberge 1953’ open.

Eén van de grootste veranderingen voor Golden Tulip Hotel Zevenbergen is de integratie van het nieuwe restaurant ‘Auberge 1953’ en bijbehorende keuken in het hotel. Na 43 jaar sluiten eigenaren George en Maïté Muns het aanliggende pand waar het gerenommeerde restaurant ‘De 7 Bergsche Hoeve’ was gevestigd. De naam van het nieuwe restaurant verwijst naar het bouwjaar van ‘De 7 Bergsche Hoeve’.

Naast het nieuwe restaurant, heeft Golden Tulip Zevenbergen ook diverse hotelkamers gerenoveerd. Elke kamer is voorzien van nieuw behang, nieuwe vloerbedekking, gordijnen en meubels. Een aantal kamers hebben bovendien een nieuwe pvc vloer gekregen. Tevens is in samenwerking met Studio Senses, de non-food tak van Hanos-ISPC, een nieuw ontwerp gemaakt om de vergaderruimtes en lobby te restylen met onder andere modern meubilair en een gezellige open haard. Hierdoor ontstaat een sfeervolle uitstraling, volledig in dezelfde stijl als de ontbijtruimte en het restaurant.

Hotel Manager Severine Brengard: "De afgelopen maanden hebben we hard gewerkt om deze verbouwing te realiseren. Alle afdelingen van ons hotel kunnen nu binnen dezelfde muren functioneren. Met hetzelfde team gaan we ervoor zorgen dat de kwaliteit op hoog niveau blijft en dat we onze gasten in een sfeervolle ambiance kunnen ontvangen.”

Trefwoorden: hotel, restaurant

CELTH
 





   

   

   
   
   

   

||| Nieuws |||

23/12/24
Daglichtoplossingen voor hotels en conferentiecentra
Het benutten van daglicht in hotels en conferentiecentra biedt veel voordelen. Het maakt gemeenschappelijke ruimtes aantrekkelijker en zorgt ervoor dat gasten zich prettiger voelen.
23/12/24
Terugblik op de grootste editie van Recreatie Vakbeurs 2024
De afgelopen editie van Recreatie Vakbeurs was onvergetelijk: meer dan 8.000 bezoekers, ruim 340 exposanten en een overvloed aan inspiratie, innovaties en waardevolle ontmoetingen. Een maand later blikken we terug op wat deze editie zo bijzonder maakte.
18/12/24
Laag vpb-tarief niet effectief voor mkb-bedrijven
Het lage tarief in de vennootschapsbelasting (vpb) is niet geschikt om het midden- en kleinbedrijf (mkb) te ondersteunen. De voordelen komen bij niet-mkb bedrijven terecht, meldt CPB. Het grootste deel van de bedrijven in toerisme en recreatie zijn mkb-bedrijven.
12/12/24
Exclusief voor leden
Beste leerbedrijf recreatie in 2024 Hof van Saksen
Woensdag 11 december zijn tijdens De Dag van de Recreatie op Circuit Zandvoort de winnaars van de recreatieverkiezingen feestelijk bekendgemaakt. Het beste leerbedrijf is Hof van Saksen.
10/12/24
Lancering broodje Utrechtse Heuvelrug: Een smakelijke stap naar duurzaamheid
De Utrechtse Heuvelrug heeft er een smakelijk nieuw product bij: het broodje Utrechtse Heuvelrug. Het broodje is eerlijk geprijsd bestaat volledig uit lokale producten van natuurlijke landbouw op de Utrechtse Heuvelrug.
09/12/24
Exclusief voor leden
Horecabeurs Goes scherpt regels voor bezoek aan
In maart 2025 viert de Horecabeurs Goes haar 61e editie. Onder leiding van eventmanager Mathias Koeman zet de beurs dit jaar in op een ambitieuze kwaliteitsverbetering. Vooral het beleid voor de tickets wordt verscherpt naar vakpubliek.
05/12/24
Relatief veel problematische schulden in vrijetijdssector
Zes procent van de Nederlandse bedrijven ervaart de schuldenlast als problematisch. Daarbij staat de horeca aan top en ook cultuur, sport en recreatie scoren hoog.
04/12/24
Laatste maand om subsidie voor cyberweerbaarheid aan te vragen: vrijetijdssector loopt achter
Meer dan de helft van het budget voor de subsidieregeling ‘Mijn Cyberweerbare Zaak’ is inmiddels aangevraagd. Maar weinig aanvragen komen uit horeca, cultuur en recreatie. Nog tot en met 31 december 2024 kunnen bedrijven een aanvraag doen.