Geplaatst op: 14-02-2022
Auteur: NRIT redactie

Keukenhof culinair beleven bij sterrenrestaurant Bolenius

Keukenhof culinair beleven bij sterrenrestaurant Bolenius
Sfeer van Keukenhof nu ook culinair beleven.
Op initiatief van ticketplatform Tiqets start Keukenhof dit voorjaar met een exclusieve samenwerking met sterrenrestaurant Bolenius. Bezoekers van Keukenhof krijgen de kans de dag af te sluiten met een speciaal voor Keukenhof samengesteld zesgangendiner in sterrenrestaurant Bolenius.

Als grondlegger van Dutch-Cuisine ging chefkok Luc Kusters van restaurant Bolenius graag de uitdaging aan waar Tiqets hem voor stelde: het ontwerpen van een menu geïnspireerd op Keukenhof en gebruikmakend van duurzame en puur Nederlandse ingrediënten. Zo kwam een samenwerking tot stand waarbij bezoekers van Keukenhof een bijzondere beleving voorgeschoteld krijgen. Overdag genieten van de uitbundige bloei in de vele inspiratietuinen. ‘s Avonds in restaurant Bolenius in Amsterdam genieten van een gastronomisch en exclusief zesgangen Keukenhofdiner.

"We kunnen niet wachten om in het voorjaar weer bezoekers te verwelkomen en we zijn altijd op zoek naar mooie samenwerkingen", zegt Tom Scheuder, Commercieel Manager Keukenhof. "Met deze unieke beleving ons park aan het publiek presenteren is natuurlijk extra bijzonder. Op deze manier hopen we nog meer mensen te inspireren om de prachtige bloemen en Nederlandse eetcultuur te ontdekken.”

"Ik kijk uit naar deze unieke samenwerking met Tiqets en Keukenhof. Het is een geweldige kans om de Nederlandse keuken te promoten, iets waar ik mij al jaren voor inzet. We zijn ook het eerste en enige restaurant in en rond Amsterdam met zowel een Michelin-ster als een groene Michelin-ster, dus we zijn klaar om de uitdaging aan te gaan om een ??menu te creëren dat is geïnspireerd op 's werelds mooiste tulpentuin!" zegt SVH-Meesterkok Luc Kusters, patron-cuisinier Restaurant Bolenius Restaurant.

"Eten is een groot deel van hoe mensen cultuur ervaren. Bij Tiqets zijn we erop gericht om mensen de best mogelijke ervaring te geven in en rond musea en attracties. We zijn verheugd deze unieke kans te bieden om een ??bezoek aan de beroemdste tulpentuin van Nederland te combineren met een spannend diner geïnspireerd op de klassieke Nederlandse bloemen en Nederlandse ingrediënten”, zegt Tiqets oprichter & president Luuc Elzinga.

30 kilometer verderop

Het exclusieve arrangement is alleen beschikbaar op donderdagen vanaf 21 april t/m 19 mei en er is een bepekt aantal plaatsen. Restaurant Bolenius ligt op 30 km afstand van Keukenhof aan de goed bereikbare Zuidas van Amsterdam. Het is vanaf heden exclusief via de Tiqets website te boeken. Voor meer informatie en om te reserven klik hier.
Trefwoorden: Keukenhof, eten, culinair, Bolenius, restaurant, horeca

CELTH
 





   

   

   
   
   

   

||| Nieuws |||

23/12/24
Daglichtoplossingen voor hotels en conferentiecentra
Het benutten van daglicht in hotels en conferentiecentra biedt veel voordelen. Het maakt gemeenschappelijke ruimtes aantrekkelijker en zorgt ervoor dat gasten zich prettiger voelen.
23/12/24
Terugblik op de grootste editie van Recreatie Vakbeurs 2024
De afgelopen editie van Recreatie Vakbeurs was onvergetelijk: meer dan 8.000 bezoekers, ruim 340 exposanten en een overvloed aan inspiratie, innovaties en waardevolle ontmoetingen. Een maand later blikken we terug op wat deze editie zo bijzonder maakte.
18/12/24
Laag vpb-tarief niet effectief voor mkb-bedrijven
Het lage tarief in de vennootschapsbelasting (vpb) is niet geschikt om het midden- en kleinbedrijf (mkb) te ondersteunen. De voordelen komen bij niet-mkb bedrijven terecht, meldt CPB. Het grootste deel van de bedrijven in toerisme en recreatie zijn mkb-bedrijven.
12/12/24
Exclusief voor leden
Beste leerbedrijf recreatie in 2024 Hof van Saksen
Woensdag 11 december zijn tijdens De Dag van de Recreatie op Circuit Zandvoort de winnaars van de recreatieverkiezingen feestelijk bekendgemaakt. Het beste leerbedrijf is Hof van Saksen.
10/12/24
Lancering broodje Utrechtse Heuvelrug: Een smakelijke stap naar duurzaamheid
De Utrechtse Heuvelrug heeft er een smakelijk nieuw product bij: het broodje Utrechtse Heuvelrug. Het broodje is eerlijk geprijsd bestaat volledig uit lokale producten van natuurlijke landbouw op de Utrechtse Heuvelrug.
09/12/24
Exclusief voor leden
Horecabeurs Goes scherpt regels voor bezoek aan
In maart 2025 viert de Horecabeurs Goes haar 61e editie. Onder leiding van eventmanager Mathias Koeman zet de beurs dit jaar in op een ambitieuze kwaliteitsverbetering. Vooral het beleid voor de tickets wordt verscherpt naar vakpubliek.
05/12/24
Relatief veel problematische schulden in vrijetijdssector
Zes procent van de Nederlandse bedrijven ervaart de schuldenlast als problematisch. Daarbij staat de horeca aan top en ook cultuur, sport en recreatie scoren hoog.
04/12/24
Laatste maand om subsidie voor cyberweerbaarheid aan te vragen: vrijetijdssector loopt achter
Meer dan de helft van het budget voor de subsidieregeling ‘Mijn Cyberweerbare Zaak’ is inmiddels aangevraagd. Maar weinig aanvragen komen uit horeca, cultuur en recreatie. Nog tot en met 31 december 2024 kunnen bedrijven een aanvraag doen.