Sterrenchef Jermain de Rozario ontwikkelt verschillende gerechten voor Roompot
Sterrenchef Jermain de Rozario van het restaurant De Rozario in Helmond heeft twee gerechten voor Roompot ontwikkeld. Vanaf deze week vinden gasten een beef rendang en een vegan rendang op de kaart van de Roompot resorts. Daarnaast serveert Roompot een kroket van zijn rendang. Ook die bestaat zowel in een vlees- als vegan versie.
Sterren- en televisiechef Jermain De Rozario heeft een passie voor de moderne Aziatische keuken. In zijn restaurant De Rozario is de beef rendang een signatuur gerecht.
Op vraag van Roompot paste Jermain het recept van zijn culinaire visitekaart aan. De kruidige Indische runderstoverij wordt bij Roompot met cassave, ingelegde groenten, en rijst geserveerd.
Ook vegan versie en kroket
Jermain heeft ook een vegan versie van de stoverij uitgewerkt. Spitskool is hierin het hoofdingrediënt.
Zowel van de beef als van de vegan rendang is tevens een kroket gemaakt. Ook die staat vanaf deze week op de kaart.