Geplaatst op: 08-09-2023
Auteur: Marc Gerlings

De Leistert stelt Goof Lukken aan als commissaris

De Leistert stelt Goof Lukken aan als commissaris

De Raad van Commissarissen (RvC) van Stichting Recreatiepark de Leistert maakt bekend dat Goof Lukken met ingang van 1 januari 2024 toetreedt als commissaris. Hij volgt hiermee Thijs Vossen op, die de maximale zittingstermijn van 12 jaar bereikt. 


De RvC van de Leistert zal daardoor vanaf aanvang 2024 bestaan uit Guul Smeets (voorzitter), Geert Quicken en Goof Lukken. Het park staat in de branche en bij gasten bekend als vooruitstrevend en continue in ontwikkeling. Daarnaast is het recreatiepark gegroeid van een seizoenbedrijf tot een succesvol jaarrond bedrijf. De Leistert behoort tot de Nederlandse top en is zeer belangrijk voor de regionale economie. Het park wil zich in de komende jaren verder ontwikkelen tot een duurzame en innovatieve vakantiebestemming. 


Voorzitter van de RvC Guul Smeets: "We staan opnieuw voor een belangrijke fase van doorontwikkeling van de Leistert. Gedegen kennis van de branche met betrekking tot trends en marktontwikkelingen binnen de RvC is van essentieel belang om samen met Directeur en Bestuurder Angelique Joosten ambitieuze, maar ook verantwoorde keuzes te maken." 


Thijs Vossen (61) heeft een grote bijdrage geleverd in de vitalisering van de Leistert, van een gemeentelijke camping tot het huidige toonaangevende recreatiebedrijf. In het dagelijks leven is hij partner bij het bureau Leisurebrains waarin hij overheden en ondernemers adviseert op het gebied van vrije tijd.

Goof Lukken (51) is senior lecturer in Toerisme, Leisure en Attractions & Theme Parks Management aan Breda University of Applied Sciences.
Daarnaast is hij oprichter van het platform Vrijetijdskennis en werkt hij als consultant. Hij beschikt over een groot (inter)nationaal netwerk in de ruime gastvrijheidsindustrie. In het begin van zijn carrière werkte hij onder andere als marketingmanager voor Beekse Bergen, de Libéma holding en campinglabel Ardoer.com. Goof: "Ik ben enorm vereerd om nu als commissaris, weer nauwer betrokken te zijn bij een topbedrijf in de branche. Gezien de grote veranderingen die recreatiepark De Leistert te wachten staan, verwacht ik vanuit een toezichthoudende rol de organisatie zeer zeker van waardevolle adviezen te kunnen voorzien.”


Trefwoorden: camping, revitalisering, commissaris, Goof Lukken, Thijs Vossen

CELTH
 
   
   
   
   

   

   
   

   
   
   

   


||| Nieuws |||

11/09/24
Samenwerking NS en Rode Kruis bij grote storingen
Het Rode Kruis en spoorbedrijf NS gaan samenwerken bij langdurige storingen van het treinverkeer. Het gaat om een pilot van één jaar, waarbij Rode Kruis-vrijwilligers bijspringen om reizigers te ondersteunen of op te vangen.
09/09/24
Exclusief voor leden
TUI opent winkel in Rijssen
Rijssen heeft het lang zonder een lokaal reisbureau moeten doen. Maar dat is met de komst van de TUI shop Rijssen verleden tijd.
05/09/24
Schiphol hoeft minder te krimpen
Luchthaven Schiphol hoeft van de Nederlandse regering minder te krimpen dan eerder was aangekondigd. Het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (IenW) heeft een definitief maatregelenpakket gepresenteerd om het geluid rond Schiphol terug te dringen en de rechtsbescherming van omwonenden te herstellen
03/09/24
Exclusief voor leden
Vakbond stelt KLM aansprakelijk overbelasting bagageafhandelaars
De vakbond FNV heeft luchtvaartbedrijf KLM aansprakelijk gesteld voor de ernstige fysieke overbelasting van medewerkers op Schiphol. Medewerkers in de bagageafhandeling hebben blijvende lichamelijke en financiële schade opgelopen na jaren van onhoudbare werkomstandigheden.
02/09/24
Vroeg boeken winterzonvakantie in trek
Hoewel de zomer net voorbij is, zijn veel Nederlanders al bezig met hun winterzonplannen. Uit een recente poll van Corendon blijkt dat 25% van de respondenten hun winterzonvakantie al heeft geboekt en er reikhalzend naar uitkijkt.
30/08/24
Exclusief voor leden
Architect Western Region verlaat touroperator TUI
Elie Bruyninckx, CEO Western Region van touroperator TUI en lid van het Group Executive Committee, verlaat TUI. David Schelp neemt de activiteiten van Bruyninckx over.
30/08/24
AirExplore krijgt goedkeuring voor VS
AirExplore, de luchtvaartmaatschappij van Slowakije, heeft goedkeuring gekregen van het Amerikaanse ministerie van Transport (US DOT) om commerciële vluchten te starten in het Amerikaanse luchtruim.
30/08/24
Schiphol gaat 6 miljard in infrastructuur investeren
Schiphol kondigt het grootste investeringsplan aan in de geschiedenis van de luchthaven om de infrastructuur, arbeidsomstandigheden en dienstverlening aan passagiers en luchtvaartmaatschappijen te verbeteren. Schiphol gaat de komende vijf jaar 6 miljard euro investeren.