Geplaatst op: 04-10-2023
Auteur: Marc Gerlings

Hotel TwentySeven heeft beste restaurant van de wereld

Hotel TwentySeven heeft beste restaurant van de wereld
Maître Ronald Opten en chef Tim Golsteijn. Foto: TwentySeven.

Een Nederlands restaurant is uitgeroepen tot beste van de wereld op de grootste online review website Tripadvisor. Het gaat om het restaurant Bougainville dat gevestigd is in het Amsterdamse hotel TwentySeven.


De Travellers’ Choice Awards van Tripadvisor wordt uitgereikt aan de 1% beste restaurants ter wereld. Elk jaar worden restaurants beloond met deze prijs, op basis van de beoordelingen op Tripadvisor die behoren tot de beste 1 procent van de wereld. Restaurant Bougainville is nu uitgroepen tot het beste fine dining restaurant ter wereld.


Restaurant Bougainville is gevestigd in het luxueuze Hotel TwentySeven, aan de Dam en opende haar deuren in 2017. Eind 2018 ontving de chef Tim Golsteijn een Michelinster. Tezamen met Maître Ronald Opten zijn ze verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van het restaurant.


Eric Toren, eigenaar van het hotel: "Een grote eer dat wij op Tripadvisor uitgeroepen zijn tot het beste restaurant ter wereld. We realiseren ons dat wij nu schijnbaar door deze nummer 1 positie iets unieks hebben behaal. Onze gedachte is altijd geweest dat wij ons best doen om gasten een heerlijke ervaring te geven, zodat een gast dit ervaart als een heerlijk avondje uit!”

Topics:Horeca
Trefwoorden: hotel, restaurant, Amsterdam

CELTH
 
   
   
   
   

   

   
   

   
   
   

   


||| Nieuws |||

11/09/24
Hoger beroep over mountainbikeroute Sallandse Heuvelrug
Routenetwerken Twente is het niet eens met de gerechtelijke uitspraak over de langere sluiting van de mountainbikeroute op de Sallandse Heuvelrug en gaat in hoger beroep. De beheerorganisatie zet nu ook eigen onderzoek naar flora en fauna in.
29/08/24
Sportevenementen zorgen voor stijging camperreserveringen bij Goboony
De unieke combinatie van het EK-voetbal, de Tour de France en de Olympische Spelen heeft deze zomer geleid tot een stijging van ongeveer 9% in reserveringen bij Goboony, het grootste deelplatform voor campers in Europa.
27/08/24
Exclusief voor leden
Oplopende arbeidskosten en verliezen in gastvrijheidssector
Bedrijven in de gastvrijheidssector zijn minder positief over de bedrijfsresultaten van het afgelopen halfjaar dan de gemiddelde Nederlandse ondernemer. Ze zijn wel positiever over de arbeidsmarkt en ervaren als gevolg van het tekort aan personeel minder vaak een hoge werkdruk.
16/08/24
Weinig draagvlak voor btw-verhoging betaalde sport
Onder Nederlanders is weinig draagvlak voor de verhoging van de btw op sport. Een deel gaat minder sporten of stopt met betaalde sport. Dat blijkt uit onderzoek van Ipsos I&O in opdracht van het Platform Ondernemende Sportaanbieders (POS).
05/07/24
Ook na coronajaren blijven we wandelen
In 2023 liepen Nederlanders in totaal 6,9 miljard kilometer buitenshuis. Dat is 5 procent minder dan in 2022, maar bijna een derde meer dan in pre-coronajaar 2019. Dat blijkt uit cijfers van het CBS.
05/07/24
Exclusief voor leden
Jaarbeurs legt zes dubbel court padelbanen aan
Wat als er weinig evenementen zijn en je hebt heel veel indoor vierkante meters over. En je wilt daar toch graag rendement uithalen? De Jaarbeurs ziet een gat in de markt voor padelbanen.
01/07/24
Olympische Spelen drukken vraag naar vliegverkeer op Parijs
Air France en Transavia France hebben momenteel te kampen met druk op de verwachte inkomsten voor het zomerseizoen. Oorzaak zijn de komende Olympische Spelen in Parijs, waarbij het verkeer van en naar de Franse hoofdstad achterblijft bij andere grote Europese steden.
28/06/24
HotelPlanner.com sponsor Nederlandse Triathlon Bond (NTB).
HotelPlanner.com is sponsor geworden van de Nederlandse Triathlon Bond (NTB).

||| Agenda |||

Momenteel geen berichten aanwezig.