Geplaatst op: 04-10-2023
Auteur: Marc Gerlings

Hotel TwentySeven heeft beste restaurant van de wereld

Hotel TwentySeven heeft beste restaurant van de wereld
Maître Ronald Opten en chef Tim Golsteijn. Foto: TwentySeven.

Een Nederlands restaurant is uitgeroepen tot beste van de wereld op de grootste online review website Tripadvisor. Het gaat om het restaurant Bougainville dat gevestigd is in het Amsterdamse hotel TwentySeven.


De Travellers’ Choice Awards van Tripadvisor wordt uitgereikt aan de 1% beste restaurants ter wereld. Elk jaar worden restaurants beloond met deze prijs, op basis van de beoordelingen op Tripadvisor die behoren tot de beste 1 procent van de wereld. Restaurant Bougainville is nu uitgroepen tot het beste fine dining restaurant ter wereld.


Restaurant Bougainville is gevestigd in het luxueuze Hotel TwentySeven, aan de Dam en opende haar deuren in 2017. Eind 2018 ontving de chef Tim Golsteijn een Michelinster. Tezamen met Maître Ronald Opten zijn ze verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van het restaurant.


Eric Toren, eigenaar van het hotel: "Een grote eer dat wij op Tripadvisor uitgeroepen zijn tot het beste restaurant ter wereld. We realiseren ons dat wij nu schijnbaar door deze nummer 1 positie iets unieks hebben behaal. Onze gedachte is altijd geweest dat wij ons best doen om gasten een heerlijke ervaring te geven, zodat een gast dit ervaart als een heerlijk avondje uit!”

Topics:Horeca
Trefwoorden: hotel, restaurant, Amsterdam

CELTH
 





   

   

   
   
   

   

||| Nieuws |||

18/12/24
Laag vpb-tarief niet effectief voor mkb-bedrijven
Het lage tarief in de vennootschapsbelasting (vpb) is niet geschikt om het midden- en kleinbedrijf (mkb) te ondersteunen. De voordelen komen bij niet-mkb bedrijven terecht, meldt CPB. Het grootste deel van de bedrijven in toerisme en recreatie zijn mkb-bedrijven.
12/12/24
Exclusief voor leden
Beste leerbedrijf recreatie in 2024 Hof van Saksen
Woensdag 11 december zijn tijdens De Dag van de Recreatie op Circuit Zandvoort de winnaars van de recreatieverkiezingen feestelijk bekendgemaakt. Het beste leerbedrijf is Hof van Saksen.
10/12/24
Lancering broodje Utrechtse Heuvelrug: Een smakelijke stap naar duurzaamheid
De Utrechtse Heuvelrug heeft er een smakelijk nieuw product bij: het broodje Utrechtse Heuvelrug. Het broodje is eerlijk geprijsd bestaat volledig uit lokale producten van natuurlijke landbouw op de Utrechtse Heuvelrug.
09/12/24
Exclusief voor leden
Horecabeurs Goes scherpt regels voor bezoek aan
In maart 2025 viert de Horecabeurs Goes haar 61e editie. Onder leiding van eventmanager Mathias Koeman zet de beurs dit jaar in op een ambitieuze kwaliteitsverbetering. Vooral het beleid voor de tickets wordt verscherpt naar vakpubliek.
05/12/24
Relatief veel problematische schulden in vrijetijdssector
Zes procent van de Nederlandse bedrijven ervaart de schuldenlast als problematisch. Daarbij staat de horeca aan top en ook cultuur, sport en recreatie scoren hoog.
04/12/24
Laatste maand om subsidie voor cyberweerbaarheid aan te vragen: vrijetijdssector loopt achter
Meer dan de helft van het budget voor de subsidieregeling ‘Mijn Cyberweerbare Zaak’ is inmiddels aangevraagd. Maar weinig aanvragen komen uit horeca, cultuur en recreatie. Nog tot en met 31 december 2024 kunnen bedrijven een aanvraag doen.
03/12/24
Exclusief voor leden
Hotel en ontmoetingsplaats voor design Kazerne krijgt twee nieuwe eigenaren
Hotel, horeca en ontmoetingsplaats voor design Kazerne BV in Eindhoven is officieel overgenomen door Bram Bijnen en Dick Spierenburg. Samen brengen zij een frisse visie en jarenlange ervaring mee om deze unieke plek verder te ontwikkelen als dé ontmoetingsplek, melden de oprichters.
03/12/24
Exclusief voor leden
235.000 toeristische banen in Vlaanderen
In 2023 was de toeristische sector in het Vlaamse Gewest goed voor 235.481 arbeidsplaatsen. Dat komt...