Geplaatst op: 13-12-2023
Auteur: Redactie
NRIT

Impact maken met Bureau Ruimte voor Vrije Tijd

Impact maken met Bureau Ruimte voor Vrije Tijd

Door de toenemende  vraag naar beleidsvisies en onderzoeken over recreatie en toerisme  is Bureau Ruimte voor Vrije Tijd op zoek naar een projectleider vrijetijdseconomie.

"Het mooie voor de nieuwe projectleider is dat je een breed aantal projecten mag oppakken. Of het nu om de vitaliteit van vakantieparken gaat, het begeleiden van processen om tot een beleidsvisie te komen of een draagkrachtonderzoek onder inwoners, je kunt er bij ons mee aan de slag,” meldt senior adviseur en partner van het bureau Tinco Lycklama.

De brede vrijetijdseconomie

Die nieuwe projectleider moet wel houden van de breedte in het vakgebied. Afgelopen zomer werd het Goois Natuurreservaat geholpen met een nieuwe visie. Compleet onderbouwd hoe recreanten de fietspaden beleven en waarderen. Lycklama is ondertussen volop actief voor de Agenda Natuurinclusief. En bij gemeenten leven continue vragen over de vitaliteit van vakantieparken.

Tussen al die uitdagingen moet de nieuwe projectleider kunnen schakelen tussen onderzoek en toepassingen. ‘Van het woordje ‘onderzoek,’ en vooral de concrete toepassing daarvan, maakt je hart een sprongetje, maar je bent ook praktijkgericht, want jij weet hoe je onderzoeksresultaten moet vertalen naar concrete adviezen,’ meldt het bureau. Bij alle projecten zal de grote trend in recreatie opduiken; duurzaamheid.

Tinco tot slot over impact maken in de sector: "In diverse projectteams werken we als bureau aan dat wat ertoe doet; het creëren van een vitaal en gezond vrijetijdslandschap in balans met de leefomgeving.”

Nieuwsgierig geworden?

Bekijk dan online de vacature. Ben je dan nog steeds enthousiast? Neem dan contact op met Tinco Lycklama: lycklama@ruimteenvrijetijd.nl / 06 53383550 of Jan Jaap Thijs: thijs@ruimteenvrijetijd.nl / 06 51174193

Trefwoorden: toerisme, recreatie, vrije tijd, leisure, onderzoek, advies, vacatures

CELTH
 
   
   
   
   

   

   
   

   
   
   

   


||| Nieuws |||

04/09/24
Exclusief voor leden
Weer drie edities grote techniekbeurs naar Utrecht
Beurscomplex Koninklijke Jaarbeurs en FPT-VIMAG melden dat zij hun samenwerking rondom TechniShow verlengen met minimaal drie nieuwe edities.
26/06/24
Exclusief voor leden
Onemeeting bundelt krachten met Ballast en Compass
Onemeeting, meeting & event management, kondigt haar strategisch partnerschap aan met Ballast Nedam Development en Compass Group voor het beheer van het meeting center in het iconische Rotterdam Building.
17/06/24
Exclusief voor leden
Nederland blijft achtste congresbestemming ter wereld
Nederland is wereldwijd de achtste internationale congresbestemming. Onze positie is daarin al enige jaren stabiel op een hoog niveau. Dat blijkt uit de ranglijst van de International Congress and Convention Association’ (ICCA).
13/06/24
Den Haag ziet oprichting anti-corruptie rechtbank als kans
Integrity Initiatives International (III) is gestart met de uitbreiding van haar activiteiten in Europa met als doel de oprichting van een International Anti-Corruption Court (IACC) in Den Haag. Dat ziet dmo The Hague & Partners als een nieuwe kans voor de bestemming Den Haag.
29/05/24
Exclusief voor leden
Cor Hospes opent EventStreet 2024
Na een succesvolle editie in 2018 vindt op 8 juli 2024 de tweede editie van EventStreet plaats. Dit ...
16/05/24
Exclusief voor leden
easyJet noteert verlies maar verwacht sterke winstgroei in 2024.
Luchtvaartbedrijf easyJet meldt een gerapporteerd verlies van £347 miljoen voor belastingen. Dat klinkt veel maar het verlies daalt snel door de stijgende vraag naar vliegreizen. Dit zijn halfjaarcijfers van het gebroken boekjaar van easyJet.
29/03/24
Trendcongres Toerisme en Vrijetijd 2024 - Zet jouw transitie in
Met zijn aanstekelijke visie op toerisme laat key-note spreker Peter de Wilde (CEO Toerisme Vlaanderen en Agentschap Onroerend Erfgoed) jou de transitie in toerisme beleven op 18 april. Dat is de dag van het Trendcongres Toerisme en Vrijetijd 2024.
27/03/24
Uitbreiding KLM-busdienst
Vanaf 31 maart wordt de KLM-busdienst Nijmegen – Arnhem - Schiphol uitgebreid met één extra dienst naar dagelijks twee omlopen.

||| Agenda |||

Momenteel geen berichten aanwezig.