Geplaatst op: 15-12-2023
Auteur: Marc Gerlings

Zet in je agenda: Trendcongres Toerisme en Vrije Tijd 18 april 2024

Zet in je agenda: Trendcongres Toerisme en Vrije Tijd 18 april 2024
Trendcongres Toerisme en Vrije Tijd - tourism transition vindt plaats op 18 april 2024.

Vlissingen is de ‘city to be’ op donderdag 18 april 2024 want daar is het Trendcongres Toerisme en Vrije Tijd 2024. Save the date, zet het alvast in je agenda. 

‘Tourism transition’ is de onderkop van dit Trendcongres dat we organiseren met de hogescholen die samenwerken in LOTM. Gast is HZ. Kom kijken en luisteren naar experts in toerisme. De wereld verandert snel, de wereld van vrije tijd en toerisme nog sneller. Met twee opvallende key-note sprekers, een theater Succesvol Ondernemen met daarnaast nog 10 extra workshops heb je een geweldige keuze. Door kleine workshops komt er veel interactie en energie los.

2x uitzending

In de aanloop naar het Trendcongres Toerisme en Vrije Tijd 2024 maken we 2 video-uitzendingen. Met gesprekken in de studio maar ook interviews op locatie.  De uitzendingen zie je eind februari en eind maart. Waarom? Ten eerste om meer kennis te delen maar ook om je alvast te laten proeven dat het dit jaar een spannend Trendcongres wordt.

Er is plek voor 195 deelnemers. Dit jaar houden we weer rekening met een speciaal tarief voor zzp’ers.

Vlissingen ervaren?

Met een aantal gidsen verzorgen we ook korte tours om je het echte Vlissingen te leren kennen. Je moet er echt bij zijn.

Partners Trendcongres Toerisme en Vrije Tijd 2024

De opleidingen Tourism Management van NHL Stenden, Saxion Hogeschool, Inholland University of Applied Sciences, HZ University of Applied Sciences, Breda University of Applied Sciences en Hogeschool Tio met support van Destinatie Nederland en NRIT.

Trefwoorden: Trendcongres, transitie, Vlissingen, 18 april

CELTH
 
   
   
   
   

   

   
   

   
   
   

   


||| Nieuws |||

26/09/24
‘Fietsen tussen de Mijnterrils’, een drijvende spiraal voor 360° fietsbeleving
Door innovatie en durf hebben het provinciebestuur en Visit Limburg een unieke toeristische beleving gemaakt in de Limburgse Gouden Driehoek.
25/09/24
Een tafel voor niemand? Vier scenario's voor het arbeidsmarkttekort in toerisme en hospitality
Wat brengt de toekomst voor toerisme? Zijn dat robots in de keuken, virtuele avonturen of structurele personeelstekorten? Lector ‘Disruption, Innovation and New Phenomena’ Ian Yeoman bij NHL Stenden Hogeschool, schetste in zijn inauguratiespeech vier scenario's voor de sector.
23/09/24
Van Gogh Kerk Etten-Leur krijgt multimediale Van Gogh experience
Dankzij investeringen van de in Brabant samenwerkende Van Gogh organisaties krijgt Etten-Leur een hoogwaardige Van Gogh attractie in de Van Gogh Kerk.
17/09/24
Exclusief voor leden
Fall towns
Wat zijn de trends in het reizen op dit moment? We waren als redactie op zoek naar opkomende trends. Met wat rondspeuren op sociale media duikt er een mooi relatief jong reisbegrip op, 'fall towns'.
16/09/24
Exclusief voor leden
VakantieVeilingen van Talpa naar House of Tickets
Megaster Robbie Williams wordt Feel-Good-Ambassadeur van het nieuwe cruiseschip Mein Schiff Relax. TUI Cruises gaat een meerjarig partnerschap aan met de bekende artiest voor Mein Schiff.
09/09/24
Grootste sportevenement van Nederland zit krap in vrijwilligers
In het weekend van 21 en 22 september zal het Dam tot Dam Weekend weer plaatsvinden. Met ruim 80.000...
04/09/24
Scary Prairie en Western Nightmares keren terug naar Slagharen
Na het succes van vorig jaar keren de Halloween-events dit najaar terug in Slagharen met een uitgebreider programma.
23/08/24
Otium leisure opent op 18 september
Op 18 september openen Wethouder Sanneke Vermeulen en Maarten van Kempen officieel drie belangrijke nieuwe voorzieningen op het Leisurepark in Roosendaal: het Otium Wellness Hotel Roosendaal, Vitae Wellnessresort en Otium Vergaderplein.