Geplaatst op: 10-01-2024
Auteur: Marc Gerlings

Geerte Udo stopt bij amsterdam&partners

Geerte Udo stopt bij amsterdam&partners
Geerte Udo. Foto: amsterdam&partners.

Op 1 mei 2024 stopt Geerte Udo als directeur van amsterdam&partners. Wat Udo daarna gaat doen is nog niet bekend.

Udo: "De organisatie staat als een huis, met meer dan 750 waardevolle partners, een sterk MT, toegewijde medewerkers, een nieuwe focus, een nieuw verhaal, een nieuwe campagne en klaar voor Amsterdam 750! " 

"Wij zijn Geerte zeer erkentelijk voor haar inspirerende en verbindende rol voor en met amsterdam&partners. Onder haar bezielende leiding is de organisatie uitgegroeid tot een toonaangevende en toekomstbestendige organisatie voor Amsterdam en de Metropool,” aldus Oswald Coene, voorzitter Raad van Toezicht. Een opvolger wordt gezocht.

"tot slot dank aan mijn grote liefde Amsterdam en de Metropool voor haar eindeloze inspiratie, schoonheid, creativiteit, innovatie en ondernemerschap. Waar ik elke dag weer een nieuw verhaal ontdekte dat de moeite waard was om te delen. Waar wordt gelachen en gehuild, wordt gevierd en het soms schuurt, juist omdat we allemaal zo van Amsterdam houden,” meldt Geerte Udo bij haar afscheidsaankondiging. "Maar voordat het zover is, ga ik nog 4 maanden enorm genieten van mijn huidige rol.”

Trefwoorden: Amsterdam, dmo, directeur, management

CELTH
 
   
   
   
   
   

   

   
   

   
   
   

   

||| Nieuws |||

14/10/24
Exclusief voor leden
Doe expo voor kinderen over toekomst van de zee
Een nieuwe en fascinerende onderwaterwereld voor kinderen opent 26 oktober haar deuren in het Maritiem Museum Rotterdam. De kinder-doe-expo ‘Plons! De toekomst van de zee’ is de langverwachte opvolger van 'Professor Plons'.
11/10/24
Zet je regio op de kaart 2024: Balans in jouw bestemming – Maak deel uit van de toekomst van toerisme!
NRIT organiseert in samenwerking met CELTH en de Recreatie Vakbeurs een kennisevent rond bestemming in balans. In slechts twee uur ben je helemaal up-to-date met de nieuwste inzichten en strategieën. Je leert van experts, netwerkt met vakgenoten én krijgt praktische handvatten om direct mee aan de slag te gaan in jouw regio.
11/10/24
Lancering 'Echt Dellufs Bakkie' op Dag van de Duurzaamheid
Delft introduceert op de Dag van de Duurzamheid een eigen herbruikbare beker als alternatief voor het wegwerpplastic.
10/10/24
Amsterdamse Musea Introduceren Nieuwe Communicatiestijl voor Toegankelijkheid
Verschillende belangenorganisaties hebben een basisset van symbolen ontwikkeld zodat bezoekers met een beperking snel de toegankelijkheid van een museum kunnen zien.
08/10/24
Exclusief voor leden
Nederlandse DJ geeft start muziekreeks Ras Al Khaimah
De Nederlandse DJ Armin van Buuren geeft op 24 oktober het startschot voor de 'Seven Wonders'-evenementenreeks met de nog nooit vertoonde show 'Pillars of Creation'. De reeks is een promotie van deze stad in de Verenigde Arabische Emiraten.
08/10/24
Eindhovenaren kiezen binnenkort nieuw kunstwerk voor Van Abbemuseum
Inwoners van Eindhoven gaan meebeslissen over een nieuw kunstwerk in de museumtuin.
03/10/24
ZigZag campagne in Breda voor cultuur
Om aandacht te vestigen op het rijke cultuuraanbod in de stad is Breda Marketing in opdracht van Gemeente Breda gestart met de campagne ‘ZigZag door cultureel Breda’. De campagne etaleert de mix in aanbod, van groot tot ‘klein dat groots is’.
27/09/24
Exclusief voor leden
Document Nederland 2024: Eddo Hartmann fotografeert festivals
Kleurrijke en energieke festivals blijven mensen boeien. Eddo Hartmann fotografeert het onderwerp festivals voor de jaarlijkse Rijksmuseum foto-opdracht Document Nederland.