Geplaatst op: 18-01-2024
Auteur: Marc Gerlings

Esther Vergeer geeft inspirerende sessie bij Recreatie Next Level

Esther Vergeer geeft inspirerende sessie bij Recreatie Next Level

Zevenvoudig paralympisch kampioen Esther Vergeer en trendwatcher Goof Lukken zijn twee van de vele sprekers die deel uitmaken van het omvangrijke programma van Recreatie Next Level, het nieuwe tweedaagse kennis- en netwerkevent voor recreatieondernemers met ambitie op 24 en 25 januari in Evenementenhal Gorinchem.


Recreatie Next Level is onderdeel van de jaarlijkse Recreatie Vakbeurs. De eerste editie focust zich op de segmenten Digitalisering en Marketing, Recreatietechniek en Dienstverlening. Voor bezoekers is Recreatie Next Level gratis toegankelijk, je moet je wel registreren. Een hoogtepunt van het programma van Recreatie Next Level is de inspirerende lezing van Esther Vergeer, meervoudig paralympisch kampioen rolstoeltennis op donderdag 25 januari om 11.30 uur. Vergeer heeft niet alleen ongeëvenaard succes behaald in de rolstoeltenniswereld, ze is ook een inspirerend figuur voor iedereen die geïnteresseerd is in thema’s als doorzettingsvermogen, het overwinnen van tegenslagen en het bereiken van topprestaties.


Krachtige mindset

Tijdens haar lezing deelt Vergeer haar persoonlijke ervaringen en inzichten, waarbij ze de nadruk legt op de kracht van de juiste mindset, vastberadenheid en strategie om ogenschijnlijk onmogelijke doelen te bereiken. Haar lezingen zijn een ware bron van inspiratie en bieden waardevolle lessen die direct toepasbaar zijn in de recreatiesector. Vergeer staat ook open voor vragen van recreatieprofessionals, met name over mobiliteit op vakantieparken. Haar ervaring en expertise bieden een interessant perspectief op hoe de recreatiesector zich verder kan ontwikkelen om tegemoet te komen aan diverse behoeften.

Op de eerste dag van Recreatie Next Level geeft Goof Lukken om 11.30 uur een keynote met de nieuwste trends voor het komende seizoen. Lukken is een bekende trendwatcher in de recreatiebranche. Het programma op Recreatie Next Level bestaat verder uit een lezing energiemonitoring op recreatiebedrijven, toegankelijkheid in recreatie voor mensen met een beperking, waar is het avontuur en hoe automatisering kan helpen in tijden van arbeidskrapte. Ook kunnen bezoekers op beide dagen een workshop smartphonefotografie en slim gebruik maken van recensies volgen. Verder zijn er op beide dagen ronde tafel sessies, op dag 1 over ‘Hoe word je het meest duurzame vakantiepark van Nederland?’ en op dag 2 over ‘Balans tussen persoonlijk contact en digitalisering’.

Trendrapport 2024: de highlights

NRIT presenteert op 25 januari, de highlights van het jaarlijkse Trendrapport. Met op het podium de drijvende kracht achter het Trendrapport, redacteur Ton Vermeulen. De presentatie vindt plaats in de 'Recreatie Studio' van 12.00 tot 12.30. Wil je daar bij zijn? Registreer je dan gratis als bezoeker en kom luisteren.


Praktische informatie

Recreatie Next Level is te bezoeken op woensdag 24 januari en donderdag 25 januari van 10.00 tot 18.00 uur in Evenementenhal Gorinchem, direct gelegen aan de A15 en op steenworpafstand van de A27 en A2. Recreatie Next Level is dé vakbeurs voor ondernemers in de recreatiesector met ambitie. Het evenement biedt een platform voor kennisdeling en netwerken, waarbij belangrijke thema's zoals digitalisering, marketing, dienstverlening en recreatietechniek centraal staan. Voor meer informatie: www.recreatie-nextlevel.nl.


Trefwoorden: Recreatie Next Level, congres, vakbeurs

CELTH
 
   
   
   
   
   

   

   
   

   
   
   

   

||| Nieuws |||

17/10/24
Exclusief voor leden
Hoe genereer je meer boekingen?
Airbnb lanceert maar liefst 50 nieuwe functionaliteiten op haar platform. Wat kunnen we van deze reisreus leren voor onze eigen boekingswebsite?
16/10/24
De reden dat de meeste jongeren kiezen voor een kampeervakantie
Wat maakt kamperen zo populair onder jongeren.
16/10/24
Exclusief voor leden
Organisatie anders inrichten voor oplossen personeelstekort
De inzet van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, kunstmatige intelligentie (AI), robotisering en digitalisering kunnen een uitweg bieden. Volgens het HR-Trendonderzoek van adviesbureau Berenschot worden deze mogelijkheden onvoldoende benut.
15/10/24
Gematigder groei van Nederlands toerisme
Het Nederlands verblijfstoerisme groeit in 2024 naar verwachting gematigder dan een jaar eerder. Het inkomend toerisme iets harder dan het binnenlands toerisme. Dat weer terug een groeipad te pakken heeft.
11/10/24
Zet je regio op de kaart 2024: Balans in jouw bestemming – Maak deel uit van de toekomst van toerisme!
NRIT organiseert in samenwerking met CELTH en de Recreatie Vakbeurs een kennisevent rond bestemming in balans. In slechts twee uur ben je helemaal up-to-date met de nieuwste inzichten en strategieën. Je leert van experts, netwerkt met vakgenoten én krijgt praktische handvatten om direct mee aan de slag te gaan in jouw regio.
11/10/24
De Rooi Pannen organiseert stagemarkt voor toeristische studenten en bedrijven
Op donderdag 17 oktober 2024 organiseert De Rooi Pannen in Tilburg een grote stagemarkt voor studenten van de mbo-opleidingen in toerisme, recreatie en luchtvaartdienstverlening.
09/10/24
Meer bezoek voor Kampeer & Caravan Jaarbeurs
De Kampeer & Caravan Jaarbeurs, het grootste kampeerevenement van Nederland, blijft populair. De 59e editie, die plaatsvond van 1 tot 5 oktober 2024 in Utrecht, trok bijna 42.000 bezoekers, een stijging van 4 procent ten opzichte van vorig jaar.
09/10/24
Exclusief voor leden
Limburg wint net van Drenthe in populariteit verblijf in vakantiepark
Limburg is nipt voor Drenthe en Gelderland de populairste provincie voor een verblijf op een vakantiepark. Genieten van de natuur is belangrijk voor de gasten. Slecht schoongemaakte bungalow is ergernis nummer één.