Geplaatst op: 23-01-2024

Landal en Roompot gaan kantoororganisatie integreren

Landal en Roompot gaan kantoororganisatie integreren

Landal en Roompot kondigen de integratie van de kantoororganisatie aan. Dit vanwege de samenvoeging van beide bedrijven. Het bedrijf neemt die stap vanuit de gedachte dat de dienstverlening aan gasten en eigenaren in ruim 300 parken het best vanuit één kantoororganisatie kan worden gerealiseerd.

Door het ineenvlechten van twee organisaties zijn sommige functies dubbel ingevuld. Hierdoor moet helaas ook afscheid van medewerkers worden genomen. Landal GreenParks en Roompot benadrukken dat dit een natuurlijk gevolg is van het ineenvlechten van de beide bedrijven. Alle medewerkers zijn al geïnformeerd over het hun persoonlijke toekomst bij het bedrijf. De meeste medewerkers krijgen dezelfde of een andere passende rol aangeboden. Met de twee ondernemingsraden in Nederland is een sociaal plan afgesproken hoe medewerkers kunnen worden bijgestaan wanneer hun baan ophoudt te bestaan. 

De reorganisatie betreft 650 fulltime- en parttime medewerkers. In de toekomstige situatie blijven er 520 fulltime functies over. Hoe die verdeeld worden over fulltimers en parttimers is nog niet bepaald. De vier kantoorlocaties in  Goes, Den Haag, Zwolle en Uithoorn blijven behouden. 

Trefwoorden: verblijfsrecreatie, vakantieparken, Landal GreenParks, Roompot, fusies

CELTH
 
   
   
   
   

   

   
   

   
   
   

   


||| Nieuws |||

03/10/24
ZigZag campagne in Breda voor cultuur
Om aandacht te vestigen op het rijke cultuuraanbod in de stad is Breda Marketing in opdracht van Gemeente Breda gestart met de campagne ‘ZigZag door cultureel Breda’. De campagne etaleert de mix in aanbod, van groot tot ‘klein dat groots is’.
02/10/24
ANWB Caravan en Camper van het Jaar 2025
De Tabbert Cazadora en de camper VAN-Jorn zijn in de prijzen gevallen voor het jaar 2025 door de ANWB en de Nederlandse Kampeerauto Club.
27/09/24
Exclusief voor leden
Frank Spooren kondigt vertrek aan bij VVV Texel
Na 8,5 jaar als directeur van VVV Texel, heeft Frank Spooren zijn vertrek aangekondigd. Per 1 maart 2025 zal hij zijn taken overdragen aan een nog te benoemen opvolger.
23/09/24
Campagne ‘Hey Nachbar komm mal drüber!’ op ludieke wijze gelanceerd in Nordhorn
Een opvallend oranje VW-busje reed door het duitse Nordhorn om de speciale Overijsselkranten uit te delen ter promotie van Overijssel in 'das andere Holland.
16/09/24
Exclusief voor leden
VakantieVeilingen van Talpa naar House of Tickets
Megaster Robbie Williams wordt Feel-Good-Ambassadeur van het nieuwe cruiseschip Mein Schiff Relax. TUI Cruises gaat een meerjarig partnerschap aan met de bekende artiest voor Mein Schiff.
09/09/24
Exclusief voor leden
TUI opent winkel in Rijssen
Rijssen heeft het lang zonder een lokaal reisbureau moeten doen. Maar dat is met de komst van de TUI shop Rijssen verleden tijd.
04/09/24
DierenPark Amersfoort nieuwste lid van Club van Elf
De Club van Elf versterkt elkaar op het gebied van verschillende sociale culturele thema's en werken samen om gezamenlijke doelen te bereiken.
28/08/24
Breda verwelkomt studenten en nodigt ze uit Breda te beleven
Het nieuwe collegejaar 2024-2025 is begonnen en Breda verwelkomt ruim 6.000 nieuwe hbo- en mbo-studenten met de campagne ‘Welkom thuis in jouw stad, Breda’. In totaal telt de stad meer dan 30.000 studenten.