Geplaatst op: 06-02-2024
Auteur: Redactie
NRIT

Voor het eerst wintersporten met Eurocamp

Voor het eerst wintersporten met Eurocamp

Eurocamp kennen we vooral van zomervakanties in een volledig ingerichte bungalowtent. Deze winter biedt Eurocamp voor het eerst een wintercamping aan. Vakantiegangers kunnen wintersporten in de Franse Alpen met als uitvalsbasis camping Belledonne in het nationale park Les Ecrins.

Voor de winter biedt Eurocamp volledig geïsoleerde, ruime chalets aan met drie slaapkamers. Alle kamers zijn voorzien van verwarming. Bovendien is er een privéterras om te genieten van een glas glühwein als de avond valt. Families kunnen al vanaf 954 euro een week wintervakantie boeken in een Comfort XL chalet met 3 slaapkamers.

Eurocamp is een onderdeel van de European Camping Group. Al meer dan 50 jaar biedt Eurocamp luxe campingvakanties aan op meer dan 400 campings in 13 landen van Europa. Eurocamp verhuurt verschillende soorten accommodaties: van de klassiek ingerichte bungalowtent tot luxe stacaravan. Op de camping staan eigen medewerkers klaar voor de gasten.

Trefwoorden: verblijfsrecreatie, vakantieparken, campings, Frankrijk, wintersport

CELTH
 
   
   
   
   
   

   

   
   

   
   
   

   

||| Nieuws |||

15/10/24
Brabanthallen voegt nog meer variatie in ruimtes toe met nieuwe gebieden De Hertog en Bosch Congreszalen
Na een grote verbouwing neemt de evenementenlocatie twee compleet vernieuwde gebieden in gebruik.
11/10/24
Zet je regio op de kaart 2024: Balans in jouw bestemming – Maak deel uit van de toekomst van toerisme!
NRIT organiseert in samenwerking met CELTH en de Recreatie Vakbeurs een kennisevent rond bestemming in balans. In slechts twee uur ben je helemaal up-to-date met de nieuwste inzichten en strategieën. Je leert van experts, netwerkt met vakgenoten én krijgt praktische handvatten om direct mee aan de slag te gaan in jouw regio.
10/10/24
Friesland versterkt positie als duurzame congresbestemming
Tijdens een netwerkevent presenteerde Friesland Convention Partners hun nieuwe magazine dat Friesland positioneert als dé duurzame congresbestemming.
08/10/24
Exclusief voor leden
SnowWorld houdt met Filzmoos winterevent in hoofdstad
Met de eerste sneeuw in de Alpen neemt de interesse in wintersport ook in Nederland significant toe. Aanleiding voor het Oostenrijkse wintersportdorp 'Filzmoos' om de opening van het wintersportseizoen kracht bij te zetten door een tweedaags evenement te organiseren in SnowWorld Amsterdam.
08/10/24
Exclusief voor leden
Nederlandse DJ geeft start muziekreeks Ras Al Khaimah
De Nederlandse DJ Armin van Buuren geeft op 24 oktober het startschot voor de 'Seven Wonders'-evenementenreeks met de nog nooit vertoonde show 'Pillars of Creation'. De reeks is een promotie van deze stad in de Verenigde Arabische Emiraten.
03/10/24
ZigZag campagne in Breda voor cultuur
Om aandacht te vestigen op het rijke cultuuraanbod in de stad is Breda Marketing in opdracht van Gemeente Breda gestart met de campagne ‘ZigZag door cultureel Breda’. De campagne etaleert de mix in aanbod, van groot tot ‘klein dat groots is’.
02/10/24
ANWB Caravan en Camper van het Jaar 2025
De Tabbert Cazadora en de camper VAN-Jorn zijn in de prijzen gevallen voor het jaar 2025 door de ANWB en de Nederlandse Kampeerauto Club.
27/09/24
Exclusief voor leden
Frank Spooren kondigt vertrek aan bij VVV Texel
Na 8,5 jaar als directeur van VVV Texel, heeft Frank Spooren zijn vertrek aangekondigd. Per 1 maart 2025 zal hij zijn taken overdragen aan een nog te benoemen opvolger.