Geplaatst op: 26-04-2024
Auteur: Redactie NRIT

MagSafe accessoires voor Samsung

MagSafe accessoires voor Samsung
Er zijn tegenwoordig nog weinig mensen die zonder hun smartphone de deur uitgaan, laat staan dat ze op vakantie gaan zonder smartphone. Waarbij eerder de trend rondom iPhone en MagSafe accessoires zeer groot was, is deze trend nu ook te zien bij Samsung gebruikers. 

Samsung en MagSafe

Dit is misschien een gekke combinatie maar toch neemt de trend van MagSafe accessoires onder Android gebruikers sterk toe. Steeds meer Samsung gebruikers beginnen het gemak van MagSafe te zien. Voordat je kunt beginnen met MagSafe accessoires moet je wel eerst een Samsung MagSafe hoesje aanschaffen. Op het moment dat jouw Samsung telefoon beschikt over draadloos laden, dan kun je middels een MagSafe hoesje ook MagSafe opladers gebruiken om je Samsung draadloos en magnetisch op te laden. Mocht je Samsung niet over draadloos laden beschikken zoals de nieuwe Samsung Galaxy A55. Dan heeft het wel meerwaarde om een Samsung A55 hoesje met Magsafe aan te schaffen omdat je dan wel gebruik kunt maken van MagSafe houders en andere MagSafe accessoires.

Handige MagSafe accessoires zonder oplaadfunctie

Veel mensen denken bij MagSafe enkel aan het opladen van een telefoon, maar MagSafe heeft nog veel meer te bieden. Hier een paar voorbeelden van handige MagSafe accessoires voor een Samsung telefoon die niet beschikt over draadloos laden.

MagSafe houders

Mocht je beschikken over een auto zonder Android Auto of wil je gewoon je telefoon gemakkelijker opbergen, dan is een MagSafe autohouder ideaal. Door de magnetische ring aan de achterkant van het hoesje, klik je jouw telefoon magnetisch vast aan de houder en je bent klaar om te gaan. Hierdoor kun je gemakkelijk jouw telefoon op ooghoogte in het luchtrooster plaatsen en is navigeren via Google Maps gemakkelijk. Uiteraard zijn er ook MagSafe bureau houders die zorgen voor een mooi opgeruimd bureau. 

MagSafe kaarthouders

Of je nu een pasjeshouder of portemonnee gebruikt, iedereen raakt hem wel eens kwijt. Met de komst van Google Pay worden steeds meer pasjes overbodig. Een MagSafe kaarthouder is compact en plakt middels de magneet op de achterkant van een MagSafe hoesje. Hierdoor heb je jouw belangrijkste pasjes altijd bij de hand en raak je jouw pasjes nooit kwijt.

MagSafe is dus niet alleen van toegevoegde waarde voor Samsung telefoons die draadloos laden ondersteunen. Ook voor toestellen die niet draadloos laden zijn geschikt voor MagSafe accessoires. 

Gerelateerde berichten:

  • Geen gerelateerde berichten.
  • CELTH
     
       
       
       
       

       

       
       

       
       
       

       


    ||| Nieuws |||

    05/09/24
    Overheid rekent zichzelf te rijk met btw-verhoging op logies
    De voorgenomen btw-verhoging voor de logiessector levert bij lange na niet de verwachte belastingopbrengst op, heeft een negatief effect op andere belastingopbrengsten en raakt de hele vrijetijdssector sterk.
    04/09/24
    Wie zijn de genomineerden voor de Duurzame KampeerAwards?
    De 23 genomineerden voor de Duurzame KampeerAwards zijn bekend. Er zijn awards in drie verschillende categorieën waar de meest duurzame wordt gekozen: kampeermiddel, kampeerplek en innovatieconcept.
    02/09/24
    Camperbeurs breidt uit naar Zuid-Nederland
    Beursorganisator Easyfairs haalt haar succesvolle Camperbeurs uit Hardenberg naar Zuid-Nederland met een nieuwe editie in Autotron Rosmalen. Dit betekent dat Nederland voor het eerst sinds lange tijd weer een camperbeurs onder de rivieren heeft.
    02/09/24
    Omzet horeca groeit in tweede kwartaal maar niet in de verblijfsrecreatie
    De omzet in de horeca groeide in het tweede kwartaal van 2024 met 2,7% ten opzichte van het tweede kwartaal van 2023. De omzetgroei was sterker bij eet- en drinkgelegenheden dan in de logiesverstrekking. Bij campings en vakantieparken daalde de omzet
    29/08/24
    Schoonmaakbedrijf CSU wil ICS overnemen
    Uit een melding bij Autoriteit Consument en Markt blijkt dat CSU Groep de ICS Groep wil overnemen. De bedrijven hebben op 23 augustus 2024 de Autoriteit Consument en Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname.
    29/08/24
    Sportevenementen zorgen voor stijging camperreserveringen bij Goboony
    De unieke combinatie van het EK-voetbal, de Tour de France en de Olympische Spelen heeft deze zomer geleid tot een stijging van ongeveer 9% in reserveringen bij Goboony, het grootste deelplatform voor campers in Europa.
    23/08/24
    Exclusief voor leden
    Thijmense Berg mag verder met uitbreidingsplannen
    Vakantiepark de Thijmense Berg op de Utrechtse Heuvelrug mag verder met haar uitbreidingsplannen. Dat heeft de voorzieningenrechter van de Rechtbank Midden-Nederland beslist.
    22/08/24
    Exclusief voor leden
    Kinderen beslissen mee over camperbestemming
    Uit onderzoek onder bijna 2.000 Nederlandse gebruikers van Campercontact blijkt dat 67% van de Nederlandse camperaars hun kinderen laat meebeslissen over de bestemming van het volgende camperavontuur. Deze trips duren gemiddeld zes dagen.

    ||| Agenda |||

    02/10/24
    02/10/24 t/m 02-10-24: Duurzaamheidscongres Kampeerbranche
    ANWB, BOVAG, HISWA-RECRON, Kampeer & Caravan Industrie (KCI), Kampeer & Caravan Jaarbeurs (K...
    12/10/24 t/m 13-10-24
    12/10/24 t/m 13-10-24: Campervan Days:
    Tien vooraanstaande Nederlandse campermerken en NKC organiseren een gloednieuw event; Campervan Days...
    12/11/24 t/m 14-11-24
    12/11/24 t/m 14-11-24: Recreatie Vakbeurs 2024
    Op 12, 13 & 14 november 2024 vindt de jaarlijkse Recreatie Vakbeurs plaats in Evenementenhal Har...