Geplaatst op: 26-04-2024
Auteur: Redactie NRIT

MagSafe accessoires voor Samsung

MagSafe accessoires voor Samsung
Er zijn tegenwoordig nog weinig mensen die zonder hun smartphone de deur uitgaan, laat staan dat ze op vakantie gaan zonder smartphone. Waarbij eerder de trend rondom iPhone en MagSafe accessoires zeer groot was, is deze trend nu ook te zien bij Samsung gebruikers. 

Samsung en MagSafe

Dit is misschien een gekke combinatie maar toch neemt de trend van MagSafe accessoires onder Android gebruikers sterk toe. Steeds meer Samsung gebruikers beginnen het gemak van MagSafe te zien. Voordat je kunt beginnen met MagSafe accessoires moet je wel eerst een Samsung MagSafe hoesje aanschaffen. Op het moment dat jouw Samsung telefoon beschikt over draadloos laden, dan kun je middels een MagSafe hoesje ook MagSafe opladers gebruiken om je Samsung draadloos en magnetisch op te laden. Mocht je Samsung niet over draadloos laden beschikken zoals de nieuwe Samsung Galaxy A55. Dan heeft het wel meerwaarde om een Samsung A55 hoesje met Magsafe aan te schaffen omdat je dan wel gebruik kunt maken van MagSafe houders en andere MagSafe accessoires.

Handige MagSafe accessoires zonder oplaadfunctie

Veel mensen denken bij MagSafe enkel aan het opladen van een telefoon, maar MagSafe heeft nog veel meer te bieden. Hier een paar voorbeelden van handige MagSafe accessoires voor een Samsung telefoon die niet beschikt over draadloos laden.

MagSafe houders

Mocht je beschikken over een auto zonder Android Auto of wil je gewoon je telefoon gemakkelijker opbergen, dan is een MagSafe autohouder ideaal. Door de magnetische ring aan de achterkant van het hoesje, klik je jouw telefoon magnetisch vast aan de houder en je bent klaar om te gaan. Hierdoor kun je gemakkelijk jouw telefoon op ooghoogte in het luchtrooster plaatsen en is navigeren via Google Maps gemakkelijk. Uiteraard zijn er ook MagSafe bureau houders die zorgen voor een mooi opgeruimd bureau. 

MagSafe kaarthouders

Of je nu een pasjeshouder of portemonnee gebruikt, iedereen raakt hem wel eens kwijt. Met de komst van Google Pay worden steeds meer pasjes overbodig. Een MagSafe kaarthouder is compact en plakt middels de magneet op de achterkant van een MagSafe hoesje. Hierdoor heb je jouw belangrijkste pasjes altijd bij de hand en raak je jouw pasjes nooit kwijt.

MagSafe is dus niet alleen van toegevoegde waarde voor Samsung telefoons die draadloos laden ondersteunen. Ook voor toestellen die niet draadloos laden zijn geschikt voor MagSafe accessoires. 

Gerelateerde berichten:

  • Geen gerelateerde berichten.
  • CELTH
     
       
       
       
       

       

       
       

       
       
       

       


    ||| Nieuws |||

    23/08/24
    Zuid-Limburg in Europees project duurzaam toerisme meetbaar maken
    Europese samenwerking Tourism4SDG, waar provincie Limburg bij betrokken is, doet onderzoek om duurzaam toerisme meetbaar. Met betere meetmethoden en data hoopt het initiatief duurzaam toerisme te ontwikkelen.
    28/06/24
    Noordwijk laat Beach Shuttle weer rijden
    Op een van de eerste echte stranddagen heeft vandaag wethouder Theo Alkemade het officiële startsein gegeven voor de Beach Shuttle die tijdens de zomer van 2024 weer gaat rijden van en naar het strand in Noordwijk aan Zee. Het doel is de parkeerdruk in het dorp te verminderen.
    24/06/24
    Meer weten over klimaatrisico's, impact of bewonersbetrokkenheid? CELTH komt met drie nieuwe onderzoeken!
    Het Centre of Expertise Leisure, Tourism & Hospitality (CELTH) heeft de afgelopen week maar liefst drie nieuwe onderzoeken gepubliceerd. Zo brachten ze de klimaatrisico’s van Nederlandse reisorganisaties in kaart, onderzochten hoe ze bewoners beter bij toerisme(beleid) kunnen betrekken en ontwikkelden ze een impact label voor vakantiehuizen in de natuur.
    10/06/24
    Exclusief voor leden
    Ankie van Wersch directeur MVO Nederland
    Ankie van Wersch (47) is de nieuwe directeur-bestuurder van MVO Nederland, het grootste duurzame-bedrijvennetwerk van Nederland.
    06/06/24
    Duurzame energie voor Buitenplaats Beekhuizen  en Tennis- en Padelvereniging Beekhuizen
    Natuurvakantiepark Buitenplaats en Tennis- en Padelvereniging Beekhuizenb gaan samenwerken om duurame energie op te wekken.
    06/06/24
    Camperaars mijden hete vakantielanden
    Nederlandse camperaars gaan de hitte in vakantielanden vermijden. Ze kiezen daarom in de toekomst voor andere landen en vinden dat campings te weinig doen.
    29/05/24
    Exclusief voor leden
    Hoe duurzaam willen we reizen en wat is het tipping point?
    Bijna driekwart van de reizigers is bereid om extra te betalen voor een ticket als dat geld wordt gebruikt om vliegen duurzamer te maken. Tegelijkertijd zegt 43% van de ondervraagden pas voor een treinreis te kiezen als dat goedkoper is dan vliegen. Dat blijkt uit onderzoek van reisorganisatie Better Places.
    17/05/24
    Suppers maken Nederlandse wateren schoon in tour
    Deze zomer worden Clean up on Tours georganiseerd. Deelname is gratis en voor al het materiaal, inclusief sup en instructeur, wordt gezorgd.