Geplaatst op: 26-04-2024
Auteur: Redactie NRIT

MagSafe accessoires voor Samsung

MagSafe accessoires voor Samsung
Er zijn tegenwoordig nog weinig mensen die zonder hun smartphone de deur uitgaan, laat staan dat ze op vakantie gaan zonder smartphone. Waarbij eerder de trend rondom iPhone en MagSafe accessoires zeer groot was, is deze trend nu ook te zien bij Samsung gebruikers. 

Samsung en MagSafe

Dit is misschien een gekke combinatie maar toch neemt de trend van MagSafe accessoires onder Android gebruikers sterk toe. Steeds meer Samsung gebruikers beginnen het gemak van MagSafe te zien. Voordat je kunt beginnen met MagSafe accessoires moet je wel eerst een Samsung MagSafe hoesje aanschaffen. Op het moment dat jouw Samsung telefoon beschikt over draadloos laden, dan kun je middels een MagSafe hoesje ook MagSafe opladers gebruiken om je Samsung draadloos en magnetisch op te laden. Mocht je Samsung niet over draadloos laden beschikken zoals de nieuwe Samsung Galaxy A55. Dan heeft het wel meerwaarde om een Samsung A55 hoesje met Magsafe aan te schaffen omdat je dan wel gebruik kunt maken van MagSafe houders en andere MagSafe accessoires.

Handige MagSafe accessoires zonder oplaadfunctie

Veel mensen denken bij MagSafe enkel aan het opladen van een telefoon, maar MagSafe heeft nog veel meer te bieden. Hier een paar voorbeelden van handige MagSafe accessoires voor een Samsung telefoon die niet beschikt over draadloos laden.

MagSafe houders

Mocht je beschikken over een auto zonder Android Auto of wil je gewoon je telefoon gemakkelijker opbergen, dan is een MagSafe autohouder ideaal. Door de magnetische ring aan de achterkant van het hoesje, klik je jouw telefoon magnetisch vast aan de houder en je bent klaar om te gaan. Hierdoor kun je gemakkelijk jouw telefoon op ooghoogte in het luchtrooster plaatsen en is navigeren via Google Maps gemakkelijk. Uiteraard zijn er ook MagSafe bureau houders die zorgen voor een mooi opgeruimd bureau. 

MagSafe kaarthouders

Of je nu een pasjeshouder of portemonnee gebruikt, iedereen raakt hem wel eens kwijt. Met de komst van Google Pay worden steeds meer pasjes overbodig. Een MagSafe kaarthouder is compact en plakt middels de magneet op de achterkant van een MagSafe hoesje. Hierdoor heb je jouw belangrijkste pasjes altijd bij de hand en raak je jouw pasjes nooit kwijt.

MagSafe is dus niet alleen van toegevoegde waarde voor Samsung telefoons die draadloos laden ondersteunen. Ook voor toestellen die niet draadloos laden zijn geschikt voor MagSafe accessoires. 

Gerelateerde berichten:

  • Geen gerelateerde berichten.
  • CELTH
     
       
       
       
       

       

       
       

       
       
       

       


    ||| Nieuws |||

    05/09/24
    Exclusief voor leden
    Burgers' Zoo toont fabelwezens
    De dieren van Burgers Zoo in Arnhem krijgen tijdelijk concurrentie van heel bijzondere dieren, van fabeldieren.
    04/09/24
    Scary Prairie en Western Nightmares keren terug naar Slagharen
    Na het succes van vorig jaar keren de Halloween-events dit najaar terug in Slagharen met een uitgebreider programma.
    04/09/24
    DierenPark Amersfoort nieuwste lid van Club van Elf
    De Club van Elf versterkt elkaar op het gebied van verschillende sociale culturele thema's en werken samen om gezamenlijke doelen te bereiken.
    30/08/24
    Toverland voorbereiding op 13 Halloween Nights
    In oktober en november nemen in attractiepark Toverland angstaanjagende griezels de macht over Toverland tijdens 13 Halloween Nights in 2024.
    01/08/24
    Kasteeltuinen Arcen viert vroege mijlpaal met 100.000e bezoeker
    Kasteeltuinen Arcen heeft een record gevestigd door al op 31 juli de 100.000e bezoeker van het seizoen te verwelkomen, een prestatie die nog niet eerder zo vroeg in het seizoen werd bereikt.
    17/07/24
    Exclusief voor leden
    Keukenhof populair op Instagram
    De Keukenhof in Lisse staat wereldwijd op de vierde plaats van meest Instagrammabel bloementuinen. Op de eerste plaats staat de Gardens by the Bay in Singapore.
    15/07/24
    Beekse Bergen rond project Olifantenvallei af
    De Beekse Bergen heeft de ontwikkeling van de Olifantenvallei voltooid met de opening van een nieuw restaurant en een educatieve hut. De Olifantenvallei is uitgebreid tot 2 hectare om de gehele kudde, inclusief kalfjes, voldoende ruimte te geven.
    15/07/24
    Exclusief voor leden
    Hoogste punt bereikt bouw Chimpanseevallei Dierenpark Amersfoort
    Dierenpark Amersfoort heeft het hoogste punt in de bouw van de nieuwe Chimpanseevallei bereikt. Tot twaalf meter hoogte wordt de grootste netconstructie van het park met de hand vastgezet.