Geplaatst op: 27-05-2024
Auteur: Marc Gerlings

Samenwerking ANWB en NKC in één camperverkiezing

Samenwerking met andere festivals levert breed bereik op

Samenwerking ANWB en NKC in één camperverkiezing
De ANWB en NKC (Nederlandse Kampeerauto Club) gaan samenwerken in de verkiezing Camper van het Jaar. Voorheen organiseerden beide organisaties een eigen verkiezing. Vanaf dit jaar bundelen de organisaties hun krachten en is het voor consumenten duidelijk, er is één winnaar die zich een jaar lang Camper van het Jaar mag noemen.

De titel voor de Camper van het Jaar is een jaarlijks terugkerend event. Een publieksjury van lezers van de ANWB KampeerKampioen en NKC Kampeerauto vullen de vakjury van deze verkiezing aan. De vakjury bestaat uit journalisten met ruime ervaring en inzicht in de volledige campermarkt. Samen beoordelen ze de nieuwste of sterk vernieuwde modellen op het gebied van innovatie, duurzaamheid, ontwerp en prijs-kwaliteitverhouding.

De verkiezing vindt plaats in september en de uitslag wordt bekendgemaakt op de Kampeer- en Caravan Jaarbeurs, op woensdag 2 oktober 2024 in de Jaarbeurs te Utrecht.

Trefwoorden: ANWB, NKC, camper

CELTH
 
   
   
   
   

   

   
   

   
   
   

   


||| Nieuws |||

16/09/24
Bieb motor voor veel kleine evenementen en activiteiten
De bieb blijkt een motor in kleine evenementen in de buurt. Daarmee is het goed voor veel recreatieve activiteiten. In 2023 organiseerden de openbare bibliotheken 32 procent meer activiteiten dan een jaar eerder.
13/09/24
Nooit eerder zo snel vloer Recreatie Vakbeurs volgeboekt
Over twee maanden vindt de 22e editie van Recreatie Vakbeurs plaats op 12, 13 en 14 november 2024. De beursorganisatie is trots op een nieuw record, de beursvloer is volledig volgeboekt. Nooit eerder is dit vakevenement zo snel volgeboekt geweest.
09/09/24
Grootste sportevenement van Nederland zit krap in vrijwilligers
In het weekend van 21 en 22 september zal het Dam tot Dam Weekend weer plaatsvinden. Met ruim 80.000...
06/09/24
Den Haag is Royal in september
De rondvaartboot dobbert in de Hofvijver, de oranje-banieren wapperen en de koninklijke hoeden zijn afgestoft. Alles is gereed om Royal September in te luiden in Den Haag.
04/09/24
Symposium voor duurzame vis op Horecava 2025
Een symposium dat zich richt op chefs die willen ontdekken hoe ze op een verantwoorde manier met vis om kunnen gaan.
04/09/24
Scary Prairie en Western Nightmares keren terug naar Slagharen
Na het succes van vorig jaar keren de Halloween-events dit najaar terug in Slagharen met een uitgebreider programma.
04/09/24
Exclusief voor leden
Weer drie edities grote techniekbeurs naar Utrecht
Beurscomplex Koninklijke Jaarbeurs en FPT-VIMAG melden dat zij hun samenwerking rondom TechniShow verlengen met minimaal drie nieuwe edities.
30/08/24
Toverland voorbereiding op 13 Halloween Nights
In oktober en november nemen in attractiepark Toverland angstaanjagende griezels de macht over Toverland tijdens 13 Halloween Nights in 2024.

||| Agenda |||

Momenteel geen berichten aanwezig.