Geplaatst op: 28-06-2024
Auteur: Redactie
NRIT

Vliegen op z’n Twents

Vliegen op z’n Twents

Twente Marketing lanceerde de nieuwe ‘Vliegvakantie op z’n Twents’ campagne. Want voor een unieke vakantie hoef je echt niet altijd het vliegtuig te pakken.

De campagne is zichtbaar langs de snelweg bij Heteren, op abri’s in Arnhem en Nijmegen en op de digitale schermen bij de bagageband op Schiphol. Waar wachtende reizigers worden aangemoedigd om de volgende keer niet het vliegtuig te pakken, maar te kiezen voor een vakantie in Twente.

Ontsnappen aan drukte op Schiphol

Twente Marketing wil hiermee laten zien dat een last minute vakantie naar Twente de perfecte manier is om te ontsnappen aan de drukte op Schiphol en het hectische dagelijks leven. De regio staat bekend om haar prachtige natuur, historische steden en vriendelijke bevolking. "Met deze campagne willen we nog meer mensen kennis laten maken met onze mooie en unieke regio," zegt Evelien Meijer van Twente Marketing. "We nodigen iedereen uit om de drukte van Schiphol te ontvluchten, last minute hun koffers te pakken en te komen genieten van alles wat Twente te bieden heeft. In Twente heb je de tijd van je leven. Dat komt door de diversiteit in het landschap, de gastvrijheid en eigenwijsheden van de Tukker.”

Van abri’s tot online campagne

De campagne is zichtbaar op zowel outdoor- als online kanalen, en belooft een breed publiek aan te spreken. Niet alleen buiten Twente is er aandacht voor de campagne. In Twente zelf is de campagne te zien in de bussen van RRReis. De locaties voor de outdoor-uitingen zijn geselecteerd op basis van geanonimiseerde data uit Boost, een door MarketingOost ontwikkelde data-analyse tool. Deze tool biedt ondernemers inzicht in het boekingsgedrag en de herkomst van hun bezoekers.

Op z’n Twents: net even anders

Twente Marketing gelooft in de kracht van het Tukkerschap. Daarom staat de Twentse identiteit centraal in hun campagnes. In Twente doen ze vaak de dingen nét even anders. Oftewel: op z’n Twents. Met een knipoog tonen de campagnebeelden de unieke charme en authenticiteit van Twente.

Trefwoorden: dmo, campagnes, Overijssel, Twente

CELTH
 
   
   
   
   

   

   
   

   
   
   

   


||| Nieuws |||

06/09/24
Den Haag is Royal in september
De rondvaartboot dobbert in de Hofvijver, de oranje-banieren wapperen en de koninklijke hoeden zijn afgestoft. Alles is gereed om Royal September in te luiden in Den Haag.
28/08/24
Breda verwelkomt studenten en nodigt ze uit Breda te beleven
Het nieuwe collegejaar 2024-2025 is begonnen en Breda verwelkomt ruim 6.000 nieuwe hbo- en mbo-studenten met de campagne ‘Welkom thuis in jouw stad, Breda’. In totaal telt de stad meer dan 30.000 studenten.
14/08/24
40 miljoen euro naar Marinemuseum Den Helder
Het Ministerie van Defensie stelt 40 miljoen euro beschikbaar om het Marinemuseum in Den Helder grootscheeps te verbouwen. In 2026 start de bouw van een nieuw en modern Marinemuseum.
09/08/24
Vlaamse Parken bundelen micro-avonturen voor actieve dichtbij vakanties
Micro-avonturen staan steeds meer in de belangstelling. In de komende editie van R&T Magazine een interview met micro-avonturier Brigitte Ars. Ook Vlaanderen ziet de potentie van micro-avonturen en gaat het aanbod nu bundelen.
19/07/24
Zeeland.com lanceerde zomercampagne op Concert at SEA
Zeeland.com, het marketingkanaal van Zeeland dat wordt beheerd door de Provincie Zeeland, heeft haar nieuwe zomercampagne ‘Ik wil alleen maar Zeeland’ gelanceerd. Het is de bedoeling om bezoekers aan Concert at SEA bewust te maken van het feit dat Zeeland meer is dan een fijne vrijetijds- en vakantieprovincie.
17/07/24
VVV en Ondernemersvereniging ontwikkelen spannende kinderspeurtocht
VVV Waterland van Friesland en de ondernemersvereniging van Heeg (OVH2000) hebben een spannende kinderspeurtocht ontwikkeld die kinderen op een avontuurlijke manier kennis laat maken met het historische watersportdorp Heeg.
11/07/24
Exclusief voor leden
Robert Simons “Horeca is hét visitekaartje van Rotterdam
Met de vaststelling van de nieuwe horecagebiedsplannen zet Rotterdam een stap richting een nog bruisendere stad. Op 2 juli jl. heeft het college van B&W de nieuwe horecagebiedsplannen voor Centrum, Delfshaven, Feijenoord, Kralingen-Crooswijk, Noord en de Centraal Aangestuurde Gebieden vastgesteld.
28/06/24
Vliegen op z’n Twents
Twente Marketing lanceerde de nieuwe ‘Vliegvakantie op z’n Twents’ campagne. Want voor een unieke vakantie hoef je echt niet altijd het vliegtuig te pakken.