Geplaatst op: 07-08-2024
Auteur: Marc Gerlings

Tweedaagse Campervan Days is geen standaard beurs maar een beleving

Tweedaagse Campervan Days is geen standaard beurs maar een beleving
Campagnebeeld Campervan Days 2024.
Tien vooraanstaande Nederlandse campermerken en NKC organiseren de Campervan Days op 12 en 13 oktober 2024. Een nieuw evenement dat geen beurs maar een beleving moet zijn voor nieuwe camperaars.

De Campervan Days worden gehouden bij Netl camping Kallumaan in Kraggenburg. Het initiatief is genomen door VAN-Jorn, Outbase campervans, Woodpecker Campers en wordt gesteund door NKC (Nederlandse Kampeerauto Club). 

Tijdens dit tweedaagse evenement krijgen bezoekers de kans om Nederlandse buscampers en kampeerbussen van dichtbij te bewonderen en te ervaren. Campervan Days biedt meer dan een traditionele beurs. Het is een belevenis waar bezoekers het camperen zelf kunnen ervaren, de verschillende merken kunnen vergelijken en zelfs kunnen overnachten in een van de campers. Dit alles gebeurt in de natuurlijke habitat van de camper, omringd door prachtige natuur.

Geen beurs maar festival

Tim van Broekhoven van Outbase campervans gaat uit van het idee dat mensen de campers willen ervaren. "Camperen heeft al jaren geleden een vlucht genomen en is voor vele mensen een droom. Door dit event te organiseren kan iedereen zelf beleven hoe het is om te camperen, wat voor mooie Nederlandse camperbussen er gemaakt worden en genieten van de natuur. We zetten een uniek event neer met een festival-sfeer waar je zelfs kunt blijven slapen in een van de deelnemende campers. Zo kun je echt op zoek naar jouw nieuwe camper op de plek waar je deze straks ook daadwerkelijk gaat gebruiken.”.

Naast het bewonderen van de campers, kunnen bezoekers ook persoonlijk de camperproducenten ontmoeten. Dit is dé gelegenheid om alles te ontdekken over de mooiste merken, de filosofie achter het ontwerp te leren kennen, verhalen te delen en zelfs om een biertje te drinken rondom het kampvuur. Aanwezige camperproducenten zijn: Amstervan, Campr, Cest La Vie Campers, Leaf Campervans, Overland campers, Outbase campervans, Tonke, VAN-Jorn, Ventje en Woodpecker Campers.

Blijf het weekend

Bezoekers kunnen via www.campervandays.nl tickets kopen voor een dag of het hele weekend. Naast de tentoongestelde campervans, kunnen bezoekers ook blijven slapen op camping Netl, in hun eigen kampeermiddel, een campervan van de organisatie of in een gehuurde accommodatie van camping Netl.

Trefwoorden: camper, kamperen,

CELTH
 
   
   
   
   

   

   
   

   
   
   

   


||| Nieuws |||

13/09/24
Center Parcs kiest voor bureau VML
Na een pitchronde tussen drie kanshebbers kwam communicatiebureau VML als winnaar uit de bus voor Center Parcs. Dit wereldwijd opererende creatieve bedrijf is sinds september 2024 verantwoordelijk voor alle Center Parcs-campagnes.
11/09/24
Hoger beroep over mountainbikeroute Sallandse Heuvelrug
Routenetwerken Twente is het niet eens met de gerechtelijke uitspraak over de langere sluiting van de mountainbikeroute op de Sallandse Heuvelrug en gaat in hoger beroep. De beheerorganisatie zet nu ook eigen onderzoek naar flora en fauna in.
11/09/24
Pier Scheveningen krijgt hotel, wellness en congrescentrum
Het reuzenrad blijft het icoon na de uitvoering van de nieuwe plannen voor de kenmerkende Pier van Scheveningen. De eigenaren willen meer leisurefuncties toevoegen aan de constructie die dringend aan renovatie toe is.
09/09/24
Exclusief voor leden
TUI opent winkel in Rijssen
Rijssen heeft het lang zonder een lokaal reisbureau moeten doen. Maar dat is met de komst van de TUI shop Rijssen verleden tijd.
06/09/24
Exclusief voor leden
Stijging inkomen of koopkrachtherstel?
In 2024 zien we een historisch grote stijging van de reële inkomens. De inflatie daalt namelijk flink en de lonen stijgen door is de verwachting van bank ING. De consumptie zal niet makkelijk stijgen. Hoe zit dat?
04/09/24
Inwoners Achterhoek tevreden over toerisme
Uit een groot inwoneronderzoek blijkt dat de meeste inwoners van de Achterhoek tevreden zijn over het toerisme in hun gemeente. De voordelen wegen volgens inwoners op tegen de nadelen, en verdere aanmoediging van recreatie en toerisme wordt ruim ondersteund.
04/09/24
Exclusief voor leden
Grote internationale toeristische verschuivingen verwacht
De Verenigde Staten is in economisch opzicht de grootste toeristische markt ter wereld maar wordt het komend decennium ingehaald door China en ook andere landen nemen de positie van traditionele toeristische landen in.
02/09/24
Exclusief voor leden
Eerste kerkelijke locatie in Friesland bij Grootste Museum
Het Grootste Museum van Nederland, het landelijke project van Museum Catharijneconvent waarbij kerken, synagogen, tempels en moskeeën door heel Nederland hun deuren openen voor een breed cultureel publiek, wordt nog groter. Op zaterdag 14 september wordt de Laurentiuskerk in Kimswerd onderdeel van dit project.