Geplaatst op: 28-08-2024
Auteur: Redactie
NRIT

Horecava Awards 2025: Innovatie en duurzaamheid Centraal

Horecava Awards 2025: Innovatie en duurzaamheid Centraal
De winnaars van 2024

De Horecava Awards keren in 2025 terug met een vernieuwd format. De inschrijving is geopend voor drie nieuwe prijzen: de Horecava Innovation Award, de Horecava Sustainability Award en de Horecava Public Award. Deze veranderingen benadrukken de focus op baanbrekende innovaties en duurzaamheid binnen de foodservicebranche. Het publiek krijgt ook een stem in het kiezen van hun favoriete innovatie.

Twee hoofdprijzen

Vanaf de komende editie worden twee hoofdprijzen uitgereikt: de Horecava Innovation Award en de Horecava Sustainability Award. De Innovation Award gaat naar de innovatie die de grootste positieve impact heeft op de bedrijfsvoering, terwijl de Sustainability Award wordt toegekend aan de innovatie met de meest duurzame, toekomstgerichte visie. De winnaars worden bepaald door een onafhankelijk jurytraject en de uitreiking vindt plaats op de eerste beursdag van Horecava op maandag 13 januari 2025.

Publieksprijs

Nieuw dit jaar is de Horecava Public Award, waarbij professionals uit de industrie kunnen stemmen op de meest indrukwekkende innovatie. Genomineerden kunnen voorafgaand aan de beurs stemmen werven en tijdens de uitreiking kunnen genodigden hun stem uitbrengen.

Waarom deelnemen?

De Horecava Awards bieden een unieke kans om innovatieve producten of concepten te presenteren aan een breed publiek van horecaprofessionals, investeerders en grote afnemers. Genomineerden krijgen de mogelijkheid om hun innovaties te tonen aan meer dan 60.000 bezoekers, worden gepubliceerd in landelijke media en krijgen uitgebreide online aandacht. Dit leidt tot extra zichtbaarheid en naamsbekendheid, en kan een belangrijke impuls geven aan de omzet en uitrol van de innovatie.

Inschrijven

Deelname staat open voor alle fabrikanten, ontwikkelaars, leveranciers en andere instanties die producten of concepten aanbieden aan de Nederlandse foodservice- en hospitalitybranche. Zowel exposanten als niet-exposanten van Horecava kunnen zich inschrijven en deelname is gratis. Iedereen met een innovatief product of concept dat de toekomst van de foodservicebranche vormgeeft, kan meedoen aan de vernieuwde Horecava Awards.

Topics:Horeca
Trefwoorden: horeca, innovatie, duurzaamheid, awards

CELTH
 





   

   

   
   
   

   

||| Nieuws |||

18/12/24
Laag vpb-tarief niet effectief voor mkb-bedrijven
Het lage tarief in de vennootschapsbelasting (vpb) is niet geschikt om het midden- en kleinbedrijf (mkb) te ondersteunen. De voordelen komen bij niet-mkb bedrijven terecht, meldt CPB. Het grootste deel van de bedrijven in toerisme en recreatie zijn mkb-bedrijven.
12/12/24
Exclusief voor leden
Beste leerbedrijf recreatie in 2024 Hof van Saksen
Woensdag 11 december zijn tijdens De Dag van de Recreatie op Circuit Zandvoort de winnaars van de recreatieverkiezingen feestelijk bekendgemaakt. Het beste leerbedrijf is Hof van Saksen.
10/12/24
Lancering broodje Utrechtse Heuvelrug: Een smakelijke stap naar duurzaamheid
De Utrechtse Heuvelrug heeft er een smakelijk nieuw product bij: het broodje Utrechtse Heuvelrug. Het broodje is eerlijk geprijsd bestaat volledig uit lokale producten van natuurlijke landbouw op de Utrechtse Heuvelrug.
09/12/24
Exclusief voor leden
Horecabeurs Goes scherpt regels voor bezoek aan
In maart 2025 viert de Horecabeurs Goes haar 61e editie. Onder leiding van eventmanager Mathias Koeman zet de beurs dit jaar in op een ambitieuze kwaliteitsverbetering. Vooral het beleid voor de tickets wordt verscherpt naar vakpubliek.
05/12/24
Relatief veel problematische schulden in vrijetijdssector
Zes procent van de Nederlandse bedrijven ervaart de schuldenlast als problematisch. Daarbij staat de horeca aan top en ook cultuur, sport en recreatie scoren hoog.
04/12/24
Laatste maand om subsidie voor cyberweerbaarheid aan te vragen: vrijetijdssector loopt achter
Meer dan de helft van het budget voor de subsidieregeling ‘Mijn Cyberweerbare Zaak’ is inmiddels aangevraagd. Maar weinig aanvragen komen uit horeca, cultuur en recreatie. Nog tot en met 31 december 2024 kunnen bedrijven een aanvraag doen.
03/12/24
Exclusief voor leden
Hotel en ontmoetingsplaats voor design Kazerne krijgt twee nieuwe eigenaren
Hotel, horeca en ontmoetingsplaats voor design Kazerne BV in Eindhoven is officieel overgenomen door Bram Bijnen en Dick Spierenburg. Samen brengen zij een frisse visie en jarenlange ervaring mee om deze unieke plek verder te ontwikkelen als dé ontmoetingsplek, melden de oprichters.
03/12/24
Exclusief voor leden
235.000 toeristische banen in Vlaanderen
In 2023 was de toeristische sector in het Vlaamse Gewest goed voor 235.481 arbeidsplaatsen. Dat komt...