Geplaatst op: 19-09-2024
Auteur: Marc Gerlings

Kick-off exposanten Recreatie Vakbeurs 2024

Kick-off exposanten Recreatie Vakbeurs 2024
Door het goede weer werd het terras ook een netwerklocatie. Foto: EasyFairs.
De jaarlijkse exposanten kick-off van Recreatie Vakbeurs vond afgelopen dinsdag (17 september) plaats in Evenementenhal Hardenberg. De bijeenkomst werd bezocht door meer dan 100 exposanten en mediapartners. 

Het vormde daarmee een succesvolle aftrap voor de komende editie die gepland staat op 12 t/m 14 november.

De middag begon met een warm welkom in de nieuwe Tuinlounge van Evenementenhal Hardenberg. De sfeervolle locatie droeg bij aan een ontspannen en informele start. De kick-off is een jaarlijkse traditie en biedt exposanten een voorbereiding op hun deelname aan de vakbeurs. Er werden praktische handvatten aangereikt om het maximale uit hun deelname te halen om zo hun innovaties en diensten optimaal te presenteren.

Commercieel manager Jeffry Plaggenmarsch opende de bijeenkomst met een welkomstwoord, waarin hij benadrukte hoe belangrijk Recreatie Vakbeurs is voor de recreatiebranche. Hij deelde updates over de voorbereidingen van de beurs en sprak zijn waardering uit voor de grote betrokkenheid van exposanten. "Recreatie Vakbeurs blijft hét platform voor de recreatiebranche om samen te komen, kennis te delen en innovatie te stimuleren", aldus Plaggenmarsch.

De aanwezigen werden vervolgens uitgebreid bijgepraat over de laatste ontwikkelingen rondom de beurs. Onderwerpen zoals de strategie voor bezoekerswerving, de opzet van de beursplattegrond en logistieke updates kwamen aan bod. Een opvallend punt dit jaar was de razendsnelle volboeking van de beurs, wat opnieuw onderstreept hoe belangrijk Recreatie Vakbeurs voor de branche is.

Recreatie Vakbeurs vindt plaats op 12, 13 en 14 november 2024 in Evenementenhal Hardenberg. De beurs biedt meer dan 330 exposanten en trekt naar schatting van de organisatie 8.000 bezoekers uit de recreatiebranche.

Voor meer informatie over Recreatie Vakbeurs, het programma en gratis registratie als bezoeker, bezoek de website: www.recreatie-vakbeurs.nl
Trefwoorden: recreatie, attractie, leisure, exploitatie, beurs

CELTH
 
   
   
   
   

   

   
   

   
   
   

   


||| Nieuws |||

20/09/24
Exclusief voor leden
KLM verdient aan AI tools
KLM Royal Dutch Airlines (KLM) en Boston Consulting Group (BCG) melden dat Singapore Airlines gebrui...
19/09/24
Wat zijn de kansen van de reissector in de arbeidsmarkt?
Wat is het imago van werken in de Nederlandse reissector? In de sector zelf wordt de afwisseling van het werk hoog gewaardeerd. Nog niet alle potentiële medewerkers hebben dat in de gaten. Met heel veel communicatie op verschillende kanalen wil Esther Gathier manager van Reiswerk dat gat dichten.
19/09/24
Exclusief voor leden
Eurostar ziet 5% groei door sportzomer
Treinbedrijf Eurostar vervoerde 1,9 miljoen klanten naar en van de Olympische en Paralympische Spelen werden gebracht. Dit is een stijging van 5% ten opzichte van vorige zomer.
17/09/24
Doe mee met de Digitaliseringsmonitor Gastvrijheidsdomein
NBTC streeft ernaar om de digitale transformatie van het gastvrijheidsdomein te versnellen. Om de mate van digitalisering in het toerisme te kunnen meten, zet het bureau jaarlijks een digitaliseringsmonitor uit. Doe mee en maak het beeld over digitalisering in de sector compleet!
11/09/24
Samenwerking NS en Rode Kruis bij grote storingen
Het Rode Kruis en spoorbedrijf NS gaan samenwerken bij langdurige storingen van het treinverkeer. Het gaat om een pilot van één jaar, waarbij Rode Kruis-vrijwilligers bijspringen om reizigers te ondersteunen of op te vangen.
09/09/24
Exclusief voor leden
TUI opent winkel in Rijssen
Rijssen heeft het lang zonder een lokaal reisbureau moeten doen. Maar dat is met de komst van de TUI shop Rijssen verleden tijd.
05/09/24
Schiphol hoeft minder te krimpen
Luchthaven Schiphol hoeft van de Nederlandse regering minder te krimpen dan eerder was aangekondigd. Het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (IenW) heeft een definitief maatregelenpakket gepresenteerd om het geluid rond Schiphol terug te dringen en de rechtsbescherming van omwonenden te herstellen
03/09/24
Exclusief voor leden
Vakbond stelt KLM aansprakelijk overbelasting bagageafhandelaars
De vakbond FNV heeft luchtvaartbedrijf KLM aansprakelijk gesteld voor de ernstige fysieke overbelasting van medewerkers op Schiphol. Medewerkers in de bagageafhandeling hebben blijvende lichamelijke en financiële schade opgelopen na jaren van onhoudbare werkomstandigheden.