Geplaatst op: 19-09-2024
Auteur: Marc Gerlings

Kick-off exposanten Recreatie Vakbeurs 2024

Kick-off exposanten Recreatie Vakbeurs 2024
Door het goede weer werd het terras ook een netwerklocatie. Foto: EasyFairs.
De jaarlijkse exposanten kick-off van Recreatie Vakbeurs vond afgelopen dinsdag (17 september) plaats in Evenementenhal Hardenberg. De bijeenkomst werd bezocht door meer dan 100 exposanten en mediapartners. 

Het vormde daarmee een succesvolle aftrap voor de komende editie die gepland staat op 12 t/m 14 november.

De middag begon met een warm welkom in de nieuwe Tuinlounge van Evenementenhal Hardenberg. De sfeervolle locatie droeg bij aan een ontspannen en informele start. De kick-off is een jaarlijkse traditie en biedt exposanten een voorbereiding op hun deelname aan de vakbeurs. Er werden praktische handvatten aangereikt om het maximale uit hun deelname te halen om zo hun innovaties en diensten optimaal te presenteren.

Commercieel manager Jeffry Plaggenmarsch opende de bijeenkomst met een welkomstwoord, waarin hij benadrukte hoe belangrijk Recreatie Vakbeurs is voor de recreatiebranche. Hij deelde updates over de voorbereidingen van de beurs en sprak zijn waardering uit voor de grote betrokkenheid van exposanten. "Recreatie Vakbeurs blijft hét platform voor de recreatiebranche om samen te komen, kennis te delen en innovatie te stimuleren", aldus Plaggenmarsch.

De aanwezigen werden vervolgens uitgebreid bijgepraat over de laatste ontwikkelingen rondom de beurs. Onderwerpen zoals de strategie voor bezoekerswerving, de opzet van de beursplattegrond en logistieke updates kwamen aan bod. Een opvallend punt dit jaar was de razendsnelle volboeking van de beurs, wat opnieuw onderstreept hoe belangrijk Recreatie Vakbeurs voor de branche is.

Recreatie Vakbeurs vindt plaats op 12, 13 en 14 november 2024 in Evenementenhal Hardenberg. De beurs biedt meer dan 330 exposanten en trekt naar schatting van de organisatie 8.000 bezoekers uit de recreatiebranche.

Voor meer informatie over Recreatie Vakbeurs, het programma en gratis registratie als bezoeker, bezoek de website: www.recreatie-vakbeurs.nl
Trefwoorden: recreatie, attractie, leisure, exploitatie, beurs

CELTH
 
   
   
   
   

   

   
   

   
   
   

   


||| Nieuws |||

18/09/24
Exclusief voor leden
H'ART Museum en 750 jaar Amsterdam
Vandaag kondigt H’ART Museum in Amsterdam de programmering om aan te haken bij het 750-jarig bestaan van de Nederlandse hoofdstad. Veel wordt verwacht van 17 Rembrandts uit een Amerikaanse collectie.
16/09/24
Exclusief voor leden
Kossmanndejong levert immersieve tentoonstelling op Boerenoorlog
In het Engelse Cornwall heeft Amsterdams ontwerpbureau Kossmanndejong een immersieve, multimediale tentoonstelling gemaakt over de weerstand en strijd van een unieke historische gebeurtenis. Het vertelt het verhaal van de Tweede Anglo-Boerenoorlog (1899-1902) in Zuid-Afrika en de Britse concentratiekampen, waarbij het activisme van Emily Hobhouse centraal staat.
04/09/24
DierenPark Amersfoort nieuwste lid van Club van Elf
De Club van Elf versterkt elkaar op het gebied van verschillende sociale culturele thema's en werken samen om gezamenlijke doelen te bereiken.
02/09/24
Exclusief voor leden
Eerste kerkelijke locatie in Friesland bij Grootste Museum
Het Grootste Museum van Nederland, het landelijke project van Museum Catharijneconvent waarbij kerken, synagogen, tempels en moskeeën door heel Nederland hun deuren openen voor een breed cultureel publiek, wordt nog groter. Op zaterdag 14 september wordt de Laurentiuskerk in Kimswerd onderdeel van dit project.
29/08/24
Exclusief voor leden
Interactieve beleving fort Nigtevecht
Hoe werkt een waterlinie? Hoe vuur je een kanon af? Hoe was het soldatenleven in de Eerste Wereldoorlog op het fort? De antwoorden op deze vragen krijg je in de multimediale en interactieve beleving ‘Bewapend met water’ van Natuurmonumenten op Fort bij Nigtevecht bij Abcoude.
28/08/24
Exclusief voor leden
Kinepolis opent nieuwe ScreenX-zalen in Almere en Breda
Kinepolis breidt zijn aanbod uit met twee nieuwe ScreenX-zalen in Almere en Breda. ScreenX biedt een unieke 270 graden filmervaring door niet alleen het scherm voor je, maar ook de zijwanden te gebruiken.
26/08/24
Laatste blik in FENIX voordat het museum wordt
Sinds 2020 wordt er gebouwd aan migratiemuseum FENIX op Katendrecht in Rotterdam. Het komende Open Monumentendag op 14 en 15 september is de laatste keer dat je FENIX in kunt voordat het in 2025 de museumdeuren opent.
14/08/24
Exclusief voor leden
Moco museum opent tweede buitenlandse vestiging
Na Amsterdam en Barcelona brengt Moco Museum zijn collectie moderne en hedendaagse kunst nu ook naar Londen. Londen moet de flagship locatie worden van het museum.