Geplaatst op: 19-09-2024
Auteur: Marc Gerlings

Kick-off exposanten Recreatie Vakbeurs 2024

Kick-off exposanten Recreatie Vakbeurs 2024
Door het goede weer werd het terras ook een netwerklocatie. Foto: EasyFairs.
De jaarlijkse exposanten kick-off van Recreatie Vakbeurs vond afgelopen dinsdag (17 september) plaats in Evenementenhal Hardenberg. De bijeenkomst werd bezocht door meer dan 100 exposanten en mediapartners. 

Het vormde daarmee een succesvolle aftrap voor de komende editie die gepland staat op 12 t/m 14 november.

De middag begon met een warm welkom in de nieuwe Tuinlounge van Evenementenhal Hardenberg. De sfeervolle locatie droeg bij aan een ontspannen en informele start. De kick-off is een jaarlijkse traditie en biedt exposanten een voorbereiding op hun deelname aan de vakbeurs. Er werden praktische handvatten aangereikt om het maximale uit hun deelname te halen om zo hun innovaties en diensten optimaal te presenteren.

Commercieel manager Jeffry Plaggenmarsch opende de bijeenkomst met een welkomstwoord, waarin hij benadrukte hoe belangrijk Recreatie Vakbeurs is voor de recreatiebranche. Hij deelde updates over de voorbereidingen van de beurs en sprak zijn waardering uit voor de grote betrokkenheid van exposanten. "Recreatie Vakbeurs blijft hét platform voor de recreatiebranche om samen te komen, kennis te delen en innovatie te stimuleren", aldus Plaggenmarsch.

De aanwezigen werden vervolgens uitgebreid bijgepraat over de laatste ontwikkelingen rondom de beurs. Onderwerpen zoals de strategie voor bezoekerswerving, de opzet van de beursplattegrond en logistieke updates kwamen aan bod. Een opvallend punt dit jaar was de razendsnelle volboeking van de beurs, wat opnieuw onderstreept hoe belangrijk Recreatie Vakbeurs voor de branche is.

Recreatie Vakbeurs vindt plaats op 12, 13 en 14 november 2024 in Evenementenhal Hardenberg. De beurs biedt meer dan 330 exposanten en trekt naar schatting van de organisatie 8.000 bezoekers uit de recreatiebranche.

Voor meer informatie over Recreatie Vakbeurs, het programma en gratis registratie als bezoeker, bezoek de website: www.recreatie-vakbeurs.nl
Trefwoorden: recreatie, attractie, leisure, exploitatie, beurs

CELTH
 
   
   
   
   

   

   
   

   
   
   

   


||| Nieuws |||

19/09/24
Kick-off exposanten Recreatie Vakbeurs 2024
De jaarlijkse exposanten kick-off van Recreatie Vakbeurs vond afgelopen dinsdag (17 september) plaat...
16/09/24
Bieb motor voor veel kleine evenementen en activiteiten
De bieb blijkt een motor in kleine evenementen in de buurt. Daarmee is het goed voor veel recreatieve activiteiten. In 2023 organiseerden de openbare bibliotheken 32 procent meer activiteiten dan een jaar eerder.
16/09/24
Exclusief voor leden
Kossmanndejong levert immersieve tentoonstelling op Boerenoorlog
In het Engelse Cornwall heeft Amsterdams ontwerpbureau Kossmanndejong een immersieve, multimediale tentoonstelling gemaakt over de weerstand en strijd van een unieke historische gebeurtenis. Het vertelt het verhaal van de Tweede Anglo-Boerenoorlog (1899-1902) in Zuid-Afrika en de Britse concentratiekampen, waarbij het activisme van Emily Hobhouse centraal staat.
16/09/24
Exclusief voor leden
VakantieVeilingen van Talpa naar House of Tickets
Megaster Robbie Williams wordt Feel-Good-Ambassadeur van het nieuwe cruiseschip Mein Schiff Relax. TUI Cruises gaat een meerjarig partnerschap aan met de bekende artiest voor Mein Schiff.
11/09/24
Hoger beroep over mountainbikeroute Sallandse Heuvelrug
Routenetwerken Twente is het niet eens met de gerechtelijke uitspraak over de langere sluiting van de mountainbikeroute op de Sallandse Heuvelrug en gaat in hoger beroep. De beheerorganisatie zet nu ook eigen onderzoek naar flora en fauna in.
11/09/24
Pier Scheveningen krijgt hotel, wellness en congrescentrum
Het reuzenrad blijft het icoon na de uitvoering van de nieuwe plannen voor de kenmerkende Pier van Scheveningen. De eigenaren willen meer leisurefuncties toevoegen aan de constructie die dringend aan renovatie toe is.
09/09/24
DierenPark Amersfoort sluit aan bij Club van Elf
Sinds september is DierenPark Amersfoort het 24e lid van Club van Elf. Musea, attractieparken, stadsattracties en dierentuinen versterken elkaar op het gebied van verschillende sociale en culturele thema’s.
06/09/24
130 hectare bijzondere natuur in de Elster Buitenwaarden
Provincie Utrecht, Rijkswaterstaat, Utrechts Landschap, Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden en de gemeente Rhenen hebben gezamenlijk 130 hectare natuur in de Elster Buitenwaarden hersteld. Het gebied is open voor recreanten.