Geplaatst op: 25-09-2024
Auteur: Klaas van Erp
NRIT
Publicatie: R&T 2024-4

Samen op reis……

Samen op reis……

In de 45 jaren dat Maas recreatie bedrijfsmakelaardij actief is in het taxeren, aan- en verkopen van recreatie- en watersportbedrijven, hebben wij veel leuke dingen gedaan, maar dit is wel heel bijzonder!

Dit keer organiseren we samen met Leisurebrains en Prosuco een netwerk- en inspiratiereis voor ondernemers in de recreatie naar Porto en de Douro Vallei in Portugal. De reis wordt georganiseerd door Never Ever Blue.

Een reis georganiseerd door en voor ondernemers in de vrijetijdssector! Een reis die je de mogelijkheid biedt om je samen met vakgenoten te laten inspireren en een kijkje te laten nemen bij andere ondernemers in Portugal. Wat zoeken en vinden toeristen op bestemmingen in andere landen? En kan ik die beleving ook naar mijn bedrijf of regio halen? Kortom: een reis om je nog scherper te maken!

Een ondernemer die we onder andere gaan bezoeken is wijnproducent Maarten van Luyt, (https://www.luytwines.com). Een inspirerende ondernemer die de hele wereld heeft bereisd en ervoor heeft gekozen om te settelen in Portugal. Daar maakt hij zijn eigen LUYT-wijn en kunnen gasten zich onderdompelen in de wijngaard terwijl ze verblijven in een prachtige kamer met floor-to-ceiling uitzicht op de wijngaarden.

Ga je met ons mee van maandag 14 t/m donderdag 17 oktober 2024?

Het wordt een mix van beleven, ervaren, ontdekken, verrassingen, unieke plekken bezoeken, te gekke ondernemers ontmoeten, onvergetelijke verblijfplekken bezoeken, heerlijk eten en drinken... en dat alles onder de stralende Portugese zon! Inmiddels zijn er ruim 20 deelnemers, er zijn nog maar een beperkt aantal plaatsen! Volg onderstaande link naar de pagina met meer informatie en om je aan te melden.

Meer weten of eens praten over de markt?

Mail of bel ons: info@maasrbm.nl/ Klaas van Erp 06-53424147 
Maas recreatie bedrijfsmakelaardij
www.maasrbm.nl

Link: https://form.jotform.com//240652074786361

CELTH
 
   
   
   
   
   

   

   
   

   
   
   

   

||| Nieuws |||

16/10/24
De reden dat de meeste jongeren kiezen voor een kampeervakantie
Wat maakt kamperen zo populair onder jongeren.
11/10/24
Zet je regio op de kaart 2024: Balans in jouw bestemming – Maak deel uit van de toekomst van toerisme!
NRIT organiseert in samenwerking met CELTH en de Recreatie Vakbeurs een kennisevent rond bestemming in balans. In slechts twee uur ben je helemaal up-to-date met de nieuwste inzichten en strategieën. Je leert van experts, netwerkt met vakgenoten én krijgt praktische handvatten om direct mee aan de slag te gaan in jouw regio.
26/09/24
‘Fietsen tussen de Mijnterrils’, een drijvende spiraal voor 360° fietsbeleving
Door innovatie en durf hebben het provinciebestuur en Visit Limburg een unieke toeristische beleving gemaakt in de Limburgse Gouden Driehoek.
25/09/24
Een tafel voor niemand? Vier scenario's voor het arbeidsmarkttekort in toerisme en hospitality
Wat brengt de toekomst voor toerisme? Zijn dat robots in de keuken, virtuele avonturen of structurele personeelstekorten? Lector ‘Disruption, Innovation and New Phenomena’ Ian Yeoman bij NHL Stenden Hogeschool, schetste in zijn inauguratiespeech vier scenario's voor de sector.
23/09/24
Van Gogh Kerk Etten-Leur krijgt multimediale Van Gogh experience
Dankzij investeringen van de in Brabant samenwerkende Van Gogh organisaties krijgt Etten-Leur een hoogwaardige Van Gogh attractie in de Van Gogh Kerk.
17/09/24
Exclusief voor leden
Fall towns
Wat zijn de trends in het reizen op dit moment? We waren als redactie op zoek naar opkomende trends. Met wat rondspeuren op sociale media duikt er een mooi relatief jong reisbegrip op, 'fall towns'.
16/09/24
Exclusief voor leden
VakantieVeilingen van Talpa naar House of Tickets
Megaster Robbie Williams wordt Feel-Good-Ambassadeur van het nieuwe cruiseschip Mein Schiff Relax. TUI Cruises gaat een meerjarig partnerschap aan met de bekende artiest voor Mein Schiff.
09/09/24
Grootste sportevenement van Nederland zit krap in vrijwilligers
In het weekend van 21 en 22 september zal het Dam tot Dam Weekend weer plaatsvinden. Met ruim 80.000...