Store
Store

Recreatie & Toerisme

Recreatie & Toerisme

Recreatie & Toerisme is hét vakblad voor professionals werkzaam binnen recreatie, toerisme en vrije tijd. De redactie verzorgt met en voor beslissers in recreatie en toerisme analyses, opiniestukken en achtergronden van actuele ontwikkelingen en trends. Van managementtips tot trends, het blad vertaalt de ontwikkelingen naar praktische toepassingen voor het groeiende vakgebied. Wie Recreatie & Toerisme volgt krijgt grip op de bijna 14 miljoen internationale bezoekers die ons land bewonderen. En vergeet niet de ruim 900 miljoen dagtochten van Nederlanders. De artikelen van Recreatie & Toerisme verschijnen ook online op NRITmedia.nl


Vakblad en digitaal kanaal
Recreatie & Toerisme en het digitale kanaal NRITmedia.nl zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Voor € 207,- per jaar wordt u lid van het NRIT Media Vrijetijdsplatform én ontvangt ook zes maal per jaar Recreatie & Toerisme.


NRITmedia.nl is hét kennisplatform voor professionals werkzaam binnen recreatie, toerisme en vrije tijd. De redactie verzorgt op dit platform het dagelijkse nieuws en exclusieve achtergrondartikelen op uw vakgebied.


NRITmedia.nl geeft inzicht in uw branche, waar de ontwikkelingen elkaar snel opvolgen. De redactie selecteert en bewerkt alle relevante gebeurtenissen in voor u direct toepasbare nieuwsberichten en achtergrondartikelen. Zo kunt u meteen inspelen op de belangrijkste trends, ontwikkelingen en innovaties in de totale gastvrijheidseconomie. Alle artikelen die in onze vaktijdschriften Recreatie & Toerisme en Vrijetijdsstudies verschijnen, vindt u op ons platform aangevuld met dagelijks vaknieuws, blogs, een vakagenda en NRIT-events. Alleen geïnteresseerd in een digitaal lidmaatschap? Dat kan ook. Klik dan hier.

207,00 (excl. btw) per jaar
Toevoegen aan mandje

||| Twitter |||

||| Nieuws |||

01/06/24
Exclusief voor leden
Podcast groeit door naar Leisuretalk.nl
De podcast over toerisme, recreatie en vrije tijd, gehost door Richard Otten en Merlijn Pietersma gaat vanaf 1 juni 2024 verder onder een nieuwe naam: Leisuretalk.nl.
31/05/24
Exclusief voor leden
Strategische alliantie voor agrotoerisme in Limburg
De Limburgse Land- en Tuinbouwbond (LLTB), Limburg Marketing en Coöperatie Platform Agrotoerisme vormen per 1 juni een strategische alliantie voor agrotoerisme.
31/05/24
Exclusief voor leden
Handreiking vanuit Natuurinclusief ontwikkeld
Groen in en om de stad is belangrijk voor het welzijn en de gezondheid van mensen en dieren. Gemeenten en provincies hebben assistentie nodig om beleid voor extra groen te maken. Daarom hebben minister De Jonge van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties en minister Van der Wal voor Natuur en Stikstof een handreiking Groen in en om de Stad gepubliceerd.
31/05/24
Samen op reis…
In de 45 jaren dat Maas recreatie bedrijfsmakelaardij actief is in het taxeren, aan- en verkopen van recreatie- en watersportbedrijven, hebben wij veel leuke dingen gedaan, maar dit!
31/05/24
Exclusief voor leden
Corendon houdt sales acties voor 1 jarig By June
By June, het reismerk van touroperator Corendon viert op 21 juni haar eerste verjaardag. Ter ere van deze gelegenheid wordt de hele maand juni gevierd met diverse winacties van merkambassadeurs op de socialmediakanalen en met verrassingen.
31/05/24
Riksja Travel investeert 725.000 euro in elektrisch vliegen en rijden
Om de overgang naar duurzaam reizen te versnellen, investeert Riksja Travel 725.000 euro in elektrische vliegtuigen en elektrische campers. Oprichter Appelman gelooft dat elektrisch vliegen voor korte afstanden binnen enkele jaren een realiteit is.
31/05/24
Lustrum voor familiefestival Wortelpop van Beerze Bulten met Kinderen voor Kinderen
Vakantiepark De Beerze Bulten zet het familiefestival Wortelpop weer op het programma. Het festival is uniek omdat het zich richt op families met kinderen. Dit jaar treden Kinderen voor Kinderen op.
31/05/24
Wat is het leukste terras aan het water in Rivierenland?
DMO Stichting Bureau Toerisme, actief in het rivierengebied, kondigt de verkiezing 'Het leukste terras aan het water’ aan. Al veertien terrassen zijn voorgedragen. Het publiek kan stemmen en nog andere terrassen voordragen.